Persoonlijk advies | Hoogste kwaliteit | Slimme oplossingen

Account Manager Buitendienst

Betekent werken voor jou méér dan alleen geld verdienen? En wil jij met jouw toegevoegde waarde impact creëren binnen zowel het bedrijf als de maatschappij? Dan zou je maar zo eens perfect in het team van Gunneman passen! Ons team gaat verder dan het licht, en dat allemaal omdat wij gepassioneerd zijn over techniek en graag een stap verder gaan voor onze klanten. Door onze slimme lichtoplossingen zijn wij in staat om een zinvolle bijdrage te leveren aan een mooiere en veiligere wereld. Benieuwd welke rol jij daarin kan vervullen als account manager buitendienst?  Lees dan hieronder verder.

Hoe ziet jouw rol binnen Gunneman eruit?

Als account manager buitendienst ga jij ons helpen om de nummer 1 te worden in elke markt die wij bedienen! Want als team wij gaan helemaal voor groei! Van Gunneman, van het team en natuurlijk ook van jou.

We zien en creëren altijd kansen en grijpen deze graag aan. Met jou als account manager buitendienst willen wij de volgende stap zetten! Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van bestaande klantrelaties. Dat vinden we heel belangrijk bij Gunneman, want wij zetten de klant op 1. Daarnaast vind je het een sport om nieuwe klanten binnen te halen en ook met hen een goede duurzame relatie op te bouwen. Jij krijgt er een kick van om die verbinding aan te gaan met elke klant, zodat je daar steeds op het juiste moment aan tafel zit. En in dat gesprek weet jij, door goed te luisteren en vragen te stellen, de echte behoefte van de klant te doorgronden. Met jouw passie voor techniek en je kennis van zaken geef je zo het beste advies voor de klant en draagt hierbij technische, innovatieve en duurzame oplossingen aan. 

Je bent meestal vier dagen per week op pad in de Randstad en werkt nauw samen met je team. Zonder onze toppers van de binnendienst ben je immers nergens 😉. Zij zijn de technisch specialist en voorzien jou steeds van de benodigde kennis en ondersteuning. Daarnaast vertalen ze de door jou opgehaalde klantbehoeften naar maatwerk offertes en helpen mee om de beste adviezen en oplossingen voor de klant te realiseren. Naast de werkzaamheden klets je natuurlijk ook regelmatig over andere dingen met je collega’s 😉.

Zelfstandige en afwisselende baan
met ruimte voor eigen inbreng
Goed salaris, leaseauto
smartphone en laptop
Gedegen inwerkperiode en
trainingsprogramma op maat
Persoonlijk groeiplan om  je
eigen ontwikkeling vorm te geven
Budget voor ruim aanbod aan opleidingsmogelijkheden
25 vakantiedagen 
en ADV-dagen
Gemotiveerd en vakkundig team,
waarbij jij je snel thuis zal voelen

Hoe wij een account manager buitendienst voor ons zien

 • Affiniteit met licht en techniek
 • Leergierig in je vakgebied en wilt hierin de beste zijn
 • Je bent in het bezit van een hbo-diploma
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in de richting van accountmanager en/of salesengineer
 • Je woont in de regio Rotterdam, Den Haag, Breda of Utrecht

Welke competenties zijn nodig?

 • Commercieel en resultaatgericht
 • Eigenaarschap 
 • Communicatief sterk en sociaal vaardig
 • Zelfstandig, gestructureerd en planmatig
 • Samenwerken
 • Veranderingsbereid

Heb je interesse in deze vacature? Neem dan eens contact op met Erik Spijkerman (Directeur) voor meer informatie of om eens een vrijblijvend gesprek in te plannen! Dit kan op +31 6 13 56 88 50 of spijkerman@gunneman.nl

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet gewaardeerd.

De kracht van Gunneman

1634538534944

Erik Spijkerman

Algemeen directeur

DSC06499

Bert Houdel

Industrieel lichtadviseur

DSC06390

Sharon Westemeijer

Commercieel medewerkster

Stijn Janssen

marketing specialist

Bas Deiter

hoofd Logistiek

Inger Schuurman

commercieel medewerkster