Persoonlijk advies | Hoogste kwaliteit | Slimme oplossingen

Advies en oplossingen

Advies voor de beste oplossing

Gunneman IMO opereert in een dynamisch en divers ecosysteem van adviesbureaus, opdrachtgevers, leveranciers en installateurs. Al 65 jaar zijn wij specialist in explosieveilige en industriële verlichting, safety solutions (signalering), junction boxen en kabelwartels voor zowel industrie, marine als offshore toepassingen.

Stuk voor stuk zijn de producten ontworpen en gefabriceerd om bestand te zijn tegen extreme omstandigheden op zee, in de (petro)chemische tegen de veeleisende omstandigheden in de farmaceutische, grondstof verwerkende en voedselverwerkende industrie . Als geen ander weten we hoe we onze producten optimaal in kunnen zetten in de bedrijfstakken Industry, Marine & Offshore, waarbij we altijd rekening houden met de specifieke veel eisende of extreme omgevingsfactoren. In ons advies zijn de veiligheid van uw medewerkers en de reductie van uw maintenancekosten onze prioriteit. Uiteraard naast energie en Co2-reductie. Graag bieden wij u onze kennis en ervaring om gezamenlijk de beste en meest duurzame oplossing te bedenken voor uw locatie.

Het eindresultaat

Direct van opdracht naar eindresultaat

Aan de hand van uw operationele eisen, gaan wij aan de slag! Zo ontwerpen we verlichtingsplannen voor ieder terrein en elke installatie, maar ook bieden we onze kennis en ervaring voor een optimale positionering en een goede, eenvoudige montage. Op deze manier zorgen we voor meer gemak in het gebruik waarbij weinig onderhoud nodig is.
DSC07264

Een juiste start

Betrek ons voor de start van uw project, voor nog meer efficiëntie
Hoe eerder wij in uw project betrokken worden, hoe efficiënter het is voor alle partijen. Wij zijn ervan overtuigd dat een optimaal resultaat wordt behaald door al mee te denken en advies te geven voordat het project van start gaat. Dit zorgt er namelijk voor dat we onze producten beter af kunnen stemmen op uw wensen. Door een efficiënte plaatsing, maar ook door voorassemblage van onze producten resulteert een vroegtijdige samenwerking in tijd- en kostenbesparing. Zo werken we samen naar de optimale oplossing.

Wij helpen u graag bij het vinden van de beste oplossing voor uw specifieke situatie

Neem direct contact op met een van onze specialisten