Persoonlijk advies | Hoogste kwaliteit | Slimme oplossingen

Elwin Mulderij, salesmanager

07 mrt Wij zijn echt

Elwin Mulderij, salesmanager

Sinds 2004 ben ik werkzaam bij Gunneman. Na een aantal jaren op de binnendienst te hebben gewerkt heb ik de mogelijkheid gekregen om de business unit Industrie Marine en Offshore op te starten. Dit heb ik eerst gedaan in de functie van productmanager en vervolgens de stap gemaakt naar salesmanager.

Als salesmanager ben ik verantwoordelijk voor het professioneel opbouwen en uitbreiden van de business unit. Gunneman Group IMO is een groeiende specialist waar ik mijn elektrotechnische, commerciële en management vaardigheden uitstekend en met veel plezier in kan zetten.

Werken in de Industrie, Marine en Offshore omgeving is uitdagend, divers en erg leuk! Onze klanten hebben en bouwen spectaculaire installaties of ontwikkelen echte innovatieve producten!

Onze focus ligt op het verlagen van de maintenancekosten en het verhogen van de veiligheid van de mensen op de plant. Op dat gebied zijn we instaat om onze klanten echte toegevoegde waarde te bieden!

Een van de belangrijkste waarden binnen de business unit Industrie Marine en Offshore is dat we ‘echt’ zijn. Wij zetten niet de bekende pokerface op maar zijn duidelijk, eerlijk en oprecht naar zowel onze klanten, partners als medewerkers. Wij vinden het erg belangrijk dat onze klanten ons vertrouwen en dat ze weten wat ze van ons kunnen verwachten, ‘echt’ zijn is daarbij de basis. Ook privé vind ik dit erg belangrijk!

Uiteraard gaan er bij ons ook wel eens dingen niet helemaal zoals we vooraf verwachten. Wij leren hier graag van en zijn ervan overtuigd dat door persoonlijke communicatie eventuele onduidelijkheden weggenomen kunnen worden.

Inmiddels heb ik een enthousiast en proactief team met hard werkende professionals! Wij maken lol, ontwikkelen onszelf en zoeken continu naar verbeteringen om onze klanten nog beter te bedienen.

Heb ik je enthousiast gemaakt over werken bij Gunneman Group IMO en denk jij je talenten hier goed in te kunnen zetten? Bekijk dan snel onze vacatures of stuur een open sollicitatie!