Erik Spijkerman

Directeur

Creatief en energiek verbinder

”Alleen samen maak je pas echt hèt verschil”

Teamgevoel binnen een organisatie. Dat is voor mij het allerbelangrijkst. Hoe je elkaar kunt inspireren en motiveren om altijd voor de beste oplossing te gaan. Bij Gunneman voel ik die gedeelde drive elke dag. We geven niet zomaar op, maar schakelen het liefst nog een tandje bij. Plezier, passie en creativiteit zijn daarin onmisbaar en laten we daar samen nu bakken vol lumen van hebben. Hiermee willen we het verschil maken in de markt. We zijn als relatief kleine speler zeker staat om grote dingen te doen.

Sinds 1986 ben ik werkzaam in de elektrotechnische branche. Mijn jarenlange ervaring op het gebied van sales en marketing heb ik opgedaan bij enkele toonaangevende fabrikanten en de elektrotechnische groothandel: tussen 2002 en 2022 vervulde ik de rol van marketing directeur bij Koninklijke Oosterberg. In juni 2022 ben ik in dienst getreden als directeur bij Gunneman.

In deze rol richt ik mijn blik uiteraard ook naar buiten. Het is een uitdagende tijd als het gaat om duurzaamheid, de energietransitie en krapte in vooral onze arbeidsmarkt. Ik ben ervan overtuigd dat je als ondernemer een doorslaggevende rol kunt spelen bij het aanpakken van deze maatschappelijke problemen en pak die handschoen graag op. Zo kunnen we, met behulp van led-technologie, slimme oplossingen met fantastisch licht ontwikkelen. Oplossingen die echt waarde hebben voor onze klanten. Daarmee leveren we een grote bijdrage aan duurzaamheid en energiebesparing in bedrijfspanden.

Maar: ons belangrijkste uitgangspunt is dat we veel meer leveren dan alleen energiebesparing. We willen de werkplek significant verbeteren, waardoor werknemers er met meer plezier en productiever aan de slag gaan. We kijken naar het totaalplaatje. Zo ondersteunen wij de installateur actief bij een snelle en efficiënte installatie tot aan de oplevering van een project.

Een van onze vier kernwaarden is: Wij zijn echt. Dat is een eigenschap waar ik me zeer bij thuis voel. Wij zijn niet alleen authentiek en oprecht naar onze klanten toe, maar intern ook eerlijk en oprecht naar elkaar. Dat schept duidelijkheid, verbetert de onderlinge samenwerking en maakt het creëren van waarde pas echt bereikbaar

Heb ik je enthousiast gemaakt over werken bij Gunneman Group IMO en denk jij je talenten hier goed in te kunnen zetten? Bekijk dan snel onze vacatures of stuur een open sollicitatie!