Persoonlijk advies | Hoogste kwaliteit | Slimme oplossingen

Field Sales Engineer – Gunneman Industry, Marine & Offshore

Wie zijn wij?

Gunneman Group goes way back en we zijn inmiddels een grote speler in de markt. We bestaan uit twee business units: Lighting Concepts (LED) en Industry, Marine & Offshore (IMO) waar deze functie op gericht is. Bij Gunneman hebben we allemaal een passie voor techniek! Lees hier meer over onze mensen & waarden.

Als specialisten op het gebied van industriële en explosieveilige verlichting, safety solutions, junction boxen en kabelwartels is het ons doel om het beste advies aan onze klanten te bieden. Met als resultaat dat onze kwalitatieve producten en totaaloplossingen ervoor zorgen dat de kosten gereduceerd worden, energie bespaard wordt en dat de veiligheid van medewerkers op de werkvloer verhoogd wordt. We werken met de grote namen in de markt als: Shell, TataSteel, Total en Siemens.

Een gaaf project waar wij bijvoorbeeld al sinds 2016 bij betrokken zijn, in samenwerking met een ingenieursbureau, is de bouw van twee grote offshore wind platformen (Borssele Alpha en Borssele Beta) die voor de Zeeuwse kust worden geplaatst. Wij leveren hier onze beste producten in opdracht van Tennet. Wij zijn trots dat we via deze weg een bijdrage kunnen leveren aan groene energie en CO2 reductie!

Hoe ziet je werk eruit?

Als Field Sales Engineer ga jij ons helpen om de nummer 1 te worden van elke markt die wij bedienen! Want er liggen kansen en die kansen willen wij aangrijpen: daarom hebben wij jou nodig. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van bestaande klantrelaties. Jij krijgt er een kick van om die verbinding aan te gaan met de klant zodat je daar (opnieuw) om de tafel komt te zitten. En als je daar zit, weet jij door goed te luisteren en door te vragen, de behoefte van de klant te doorgronden. Met jouw kennis over en passie voor elektrotechniek geef je een passend advies en kom je met technische en innovatieve oplossingen voor de klant.

Je bent meestal vier dagen per week op pad in de Randstad (+/- 10 afspraken per week), maar werkt ook nauw samen met je team. Zonder onze toppers op de binnendienst ben je immers nergens;). Zij zijn technisch specialist en kunnen jou voorzien van kennis. Daarnaast zullen ze jouw opgehaalde input vertalen naar maatwerk offertes voor de klant.

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar iemand die durft, niet opgeeft als het even tegenzit en sterk in zijn schoenen staat. Jij gelooft erin dat de producten van Gunneman de allerbeste oplossing bieden voor de klant! Daarnaast beschik je over een scherp commercieel inzicht en draai jij je hand er niet voor om om contact te leggen met verschillende klanten. Jij wilt je in de markt en in elektrotechniek blijven verdiepen, het is immers jouw doel om dé specialist te zijn/worden richting jouw klanten!

Achtergrond:

  • Je woont in de regio Rotterdam, Den Haag, Breda of Utrecht
  • Afgeronde MBO / HBO opleiding
  • Minimaal 1 jaar werkervaring binnen de techniek en/of sales

Competenties:

  • Communicatie: Of je nou met een CEO of monteur spreekt, je kunt met iedereen door één deur en weet mensen te overtuigen.
  • Zelfstandig: Je vindt het lekker om alleen te werk te gaan, maar blijft (ook op afstand) in verbinding met je team.
  • Resultaatgericht: Je weet goed focus te behouden en daarmee je doelen te bereiken.

Wat bieden we je?

In deze rol krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om zelfstandig aan de slag te gaan. Je kan met de juiste mentaliteit echt impact maken. Door jouw werk groeit Gunneman!

In de eerste maanden geven we je trainingen over onze werkwijze, klanten en de producten.  Ook als je minder ervaren bent met sales of elektrotechniek staat onze deur voor je open. Wij leiden je graag op om de beste in jouw vak te worden!

Je ontvangt een marktconform salaris, een lease auto, telefoon en laptop, pensioen en 25 vakantiedagen (exclusief ADV-dagen). Daarnaast kun je flexibel werken en is er budget voor opleidingsmogelijkheden.

Wij zijn een kleine organisatie met korte lijnen en we leven voor techniek. We gaan informeel met elkaar om, zijn nuchter, eerlijk en houden van een borreltje op zijn tijd!

Reageer!

Voel jij je aangesproken? Zorg dan dat je snel reageert. Stuur je CV en motivatiebrief  per e-mail naar werkenbij-imo@gunneman.nl.