Persoonlijk advies | Hoogste kwaliteit | Slimme oplossingen

Het proces

Het proces bij Gunneman

Met onze 65 jaar ervaring weten wij als geen anders dat geen enkel projectproces er precies hetzelfde uitziet. Maar omdat wij transparantie hoog in het vaandel hebben staan  hebben wij een schematische schets gemaakt van het ‘doorsnee’ projectproces bij Gunneman Group IMO.

1. Inventarisatie

In de eerste fase wordt de situatie geïnventariseerd. Hierbij wordt zowel de huidige situatie als de gewenste situatie van de klant gedetailleerd in kaart gebracht om zo uiteindelijk tot de ideale oplossing te komen.

2. Advies/Projectengineering

Deze fase bevat de specialistische engineering, een gedeeltelijk lichtplan en de kostenraming. Daarnaast biedt Gunneman in deze fase al de mogelijkheid om gebruik te maken van een proefopstelling of monsters.

3. Optimalisatie/Maatwerk (Customizing)

Deze fase start met het opstellen van een offerte en indien gewenst een volledig lichtplan. Op aanvraag wordt er tevens een berekening gemaakt van de TVT en Co2-reductie. Wanneer dit naar tevredenheid van de klant is wordt er gebruik gemaakt van een proefopstelling of monsters.

4. Projectrealisatie en aftersales

In deze fase wordt het logistiek plan in goed overleg met de klant opgesteld. Vervolgens doet Gunneman een lichtmeting voorafgaande aan de oplevering om de kwaliteit te kunnen  garanderen. Na de aankoop denkt Gunneman graag met de klant mee over het onderhoudsproces van de geleverde producten.

Stel uw vraag

Benieuwd naar ons advies en onze oplossingen voor uw specifieke situatie? Vul het contactformulier in. 

Een van onze specialisten neemt vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

“Ons DNA is ons geheim voor succes”

– Gunneman Group IMO

‘Efficiënt overstappen naar duurzame verlichting’ 

Maandag 7 december 12:00 uur