Persoonlijk advies | Hoogste kwaliteit | Slimme oplossingen

Jaap Jan de Jong, Technical Sales Engineer

24 jan Wij leven voor techniek

Jaap Jan de Jong, Technical Sales Engineer

Sinds maart 2011 ben ik bij Gunneman in dienst gekomen als technisch verkoper binnendienst. Mijn interesse voor Gunneman is ontstaan via een zakenrelatie die mij tipte over een openstaande vacature. De vacature sprak mij aan door de mix tussen sales (klantcontact) en de elektrotechniek. Door mijn opleiding als docent elektrotechniek past deze mix goed bij mij.

Als werknemer van Gunneman Group IMO spreek je met diverse personen, die voor en tijdens projecten betrokken zijn. Het zijn voornamelijk technische mensen waarmee ik de deal sluit. Je kunt hierbij denken aan projectinkopers, estimators, (lead) engineers, projectmanagers tot de werkvoorbereiders aan toe.

Éen van onze kernwaarden “Wij leven voor techniek”, komt in mijn werk dagelijks tot uiting. Tijdens de contactmomenten kan ik mijn passie voor elektrotechniek op basis van mijn kennis en ervaring uitstekend overdragen. Door op hetzelfde niveau te communiceren krijg ik snel een vertrouwelijke zakelijke relatie.

De cultuurwaarden van Gunneman sluiten goed aan bij mijn persoonlijkheid. Mijn passie voor techniek en elektrotechnische kennis zorgen ervoor dat klanten de samenwerking als zeer prettig ervaren.

Ben jij net zo enthousiast over werken bij Gunneman Group IMO als onze medewerkers? Bekijk dan snel onze vacatures.