Persoonlijk advies | Hoogste kwaliteit | Slimme oplossingen

Sirena ICARO – luchtvaart waarschuwingssysteem

Sirena ontwerpt, ontwikkelt en produceert al sinds 1974 topkwaliteit akoestische- en optische signaalgevers. Van industriële signaalgevers, evacuatie systemen, luchtvaart waarschuwingssystemen tot volledig geautomatiseerde signaleringssystemen, met onze expertise bieden wij onze klanten de hoogst mogelijke kwaliteit op het gebied van signalering.

ICARO is het luchtvaart waarschuwingssysteem van Sirena. Volledig ontworpen op basis van de modernste LED-technologie. ICARO low, medium en high intensity signaalgevers bieden de best beschikbare oplossing op het gebied van luchtvaart waarschuwing. Hoge prestaties, eenvoudige installatie en vrijwel onderhoudsvrij, zijn kenmerken die installateurs in staat stellen om aanzienlijke waarde toe te voegen aan hun projecten. Alle signaalgevers voldoen aan de ICAO- en FAA-normen en zijn CE-gemarkeerd.

Met een compleet assortiment signaalgevers (low intensity type A en B, medium intensity Type A, B en C en high intensity type A), is ICARO de complete oplossing die u zoekt. Sirena is UNI EN ISO 9001, 14001 en BS OHSAS 18001 gecertificeerd.

High Intensity

Het Sirena high intensity luchtvaart waarschuwingssysteem voldoet aan ICAO type A regelgeving.

Met 100 % LED-technologie, bieden deze signaalgevers wit licht met een maximale intensiteit van 200.000 Cd en voldoen daarmee aan de meest veeleisende toepassingen. Specifiek toepasbaar boven 150 meter. High intensity signaalgevers zijn geschikt voor dag- en schemermarkering.

Medium Intensity

Het Sirena medium intensity luchtvaart waarschuwingssysteem voldoet aan ICAO type A, B, C en FAA L-864, L-865 regelgeving.

Met 100 % LED-technologie, bieden deze signaalgevers wit/rood licht met een maximale intensiteit van 20.000 Cd en voldoen daarmee aan de meest veeleisende toepassingen. Specifiek toepasbaar boven 45 meter. Medium intensity signaalgevers zijn geschikt voor dag- en nachtmarkering.

Low Intensity

Het Sirena low intensity luchtvaart waarschuwingssysteem voldoet aan ICAO type A, B en FAA L-810 regelgeving.

Met 100 % LED-technologie, bieden deze signaalgevers rood licht met een minimale intensiteit van 32 Cd en voldoen daarmee aan de meest voorkomende toepassingen. Specifiek toepasbaar beneden 45 meter en als tussensignalering op grotere objecten. Low intensity signaalgevers zijn alleen geschikt voor nachtmarkering.

Het Gunneman-expertteam begeleidt u naar de juiste keuze en helpt u om de beste en meest kostenefficiënte oplossingen voor uw projecten te bepalen. Neem contact met ons op: T (038) 443 24 00 of imo@gunneman.nl.

DOWNLOAD HIER DE ICARO CATALOGUS