De Fellowlight lijn is uitgebreid met een unieke High-bay voor ATEX zones I & II: de BETA.

De BETA SERIES is een lichtgewicht armatuur van slechts 8 kilo. Het lage gewicht en de 1 punts ophanging maken installatie op hoogte een stuk eenvoudiger.  

Zoals alle Fellowlight armaturen is ook deze armatuur ontworpen en gefabriceerd in Europa. Doordat de BETA armaturen door robots worden geassembleerd is een constante kwaliteit gegarandeerd. Standaard is de BETA voorzien van een DALI-driver en kan optioneel worden uitgevoerd met een IoT-node.

De driver is uniek. Waarmee de BETA de concurrentie echt het nakijken geeft? De geringe inschakelpiek. Er kunnen 16 BETA armaturen op één B16 automaat worden aangesloten. Zeker wanneer sprake is van vervanging van armaturen kan dit enorm schelen wanneer hierdoor de technische installatie niet hoeft te worden aangepast.

De L90B10/100.000 h is gemeten bij 40°C in plaats van de gebruikelijke 25 °C. Naast dat het armatuur überhaupt beter presteert is dit ook nog eens bij hogere temperaturen gemeten. Een niet te onderschatten voordeel in de dagelijkse praktijk dat bijdraagt aan de laatste total-cost-of-ownership in de markt.

Bekijk alle productinformatie