onze projecten

Projecten

Gunneman Group IMO levert al ruim 65 jaar advies aan en producten voor onder andere industrie, marine en offshore projecten. Hieronder vind u een aantal projecten uit het uitgebreide projectportfolio dat Gunneman Group IMO de afgelopen 65 heeft opgebouwd. Onze specialisten vertellen u graag de complete verhalen en hoe ons advies en onze oplossingen in de praktijk voor uw specifieke situatie praktisch toegepast kunnen worden.

Voor de vervanging van de bestaande armaturen bij deze voedselverwerker heeft Gunneman armaturen geleverd die aan de hygiëne-eisen voldeed en bestand was tegen de omgevingsfactoren.

De klant was voor de bouw van de nieuwe installatie op zoek naar betrouwbare lijnverlichting waarmee de veiligheid van de medewerkers op de plant op 1 stond, maar waarbij lagere installatiekosten en maintenancekosten dan bij de gebruikelijke verlichting in soortgelijke projecten een pré was.

Voor de bouw van een nieuwe installatie voor de NAM heeft Gunneman verschillende Chalmit armaturen geleverd waardoor de maintenancekosten lager uit vallen dan gebruikelijk.

De installatie is destijds gebouwd door de NEM. Het uitgangspunt van de NEM was standaardisatie en met zo min mogelijk armaturen de luxlevels realiseren. Daarnaast was hoge kwaliteit en weinig onderhoud een vereisde.

Voor de installatie van een nieuw gasplatform in de Noordzee is er gebruik gemaakt van de verlichtingsarmaturen, junctionboxen en kabelwartels van Gunneman.
Voor de bouw van de centrale was zowel EX al non-EX verlichting nodig. Belangrijkste criteria waaraan de verlichting moest voldoen waren; duurzaamheid, (explosie)veiligheid, hoge kwaliteit en weinig onderhoud.Om aan de eisen te voldoen zijn er Chalmit verlichtingsarmaturen en Gunbox junctionboxen gebruikt.

Vraag vrijblijvend uw
TCO-berekening voor
LED verlichting aan