Kabelwartels

Kabelwartels voor de industrie

Kwaliteit is zo goed als de zwakste schakel. Het belang van een kabelwartel wordt vaak onderschat. Op langere termijn kan een kabelwartel doorslaggevend zijn voor het wel of niet goed functioneren van uw bedrijfsproces. Het toepassen van het verkeerde of een slechte kwaliteit wartels kan leiden tot dure maintenanceprojecten. Daarom leveren wij uitsluitend topkwaliteit wartels van o.a. AGRO en Hawke.

Agro kabelwartels

  • Het meest uitgebreide assortiment EMC (EasyConnect,
  • PowerConnect, Standaard en Serie 85)
  • RVS 304 en RVS 316L direct uit voorraad leverbaar
  • Van heel klein (M6) tot heel groot (M115)
  • Sterk in extreme omstandigheden dankzij 360º afdichtingstechniek, bij hoge temperaturen, bij extreme EMC toepassingen, in Ex omgevingen, in foodomgeving (o.a. Ultraflat kabelwartel)
  • Sterk in klantspecifieke oplossingen, ook in kleine aantallen/series

Hawke kabelwartels

Elke Hawke wartel is ontworpen om te overleven in de meest extreme omgevingen ter wereld. De wartels worden voortdurend ontwikkeld om de nieuwste normen en certificeringen te behalen of te overtreffen en om aan de behoeften van klanten te voldoen. Ze kunnen worden toegepast in algemene industriële omgevingen, gebieden met extra veiligheidseissen of in gebieden waar drukvaste, explosieveilige en overstromingsbestendige eigenschappen vereist zijn. Wat uw vereisten ook zijn, Hawke heeft een wereldwijd gecertificeerde wartel die perfect bij uw situatie past.

Wij kunnen u voorzien van een uitgebreid assortiment Hawke wartels

Daarnaast leveren wij ook controlstations en connectoren van Hawke.

Advies voor uw situatie?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.