Persoonlijk advies | Hoogste kwaliteit | Slimme oplossingen

Klaxon – wide area signaleringssystemen

Gunneman is uw leverancier van Klaxon signalering

Klaxon Signals is al meer dan 50 jaar specialist in signaleringsoplossingen, toegespitst op een breed spectrum van klanten in diverse industrieën en toepassingen. Klaxon richt zich hierbij met name op signaleringsoplossingen voor brandevacuatie, industriële veiligheid en massa evacuatie.

Klaxon biedt niet alleen een uitgebreid assortiment “wide area” signaalgevers, zowel motorsirenes als elektronische wide area systemen, maar ondersteunt dit met advies op maat, training en onderhoud.

De werkwijze van Gunneman – Klaxon bij een wide area systeem is verdeeld in 4 fasen:

Fase 1: Strategische beoordeling
In deze fase wordt de toepasbaarheid van een wide area systeem vastgesteld en de omgevingsfactoren en voorwaarden gedefinieerd.

Fase 2: Fysieke locatie studie
De fysieke locatie-eigenschappen worden bepaald, zoals grootte, type locatie, bevolkingsdichtheid, speciale omgevingsfactoren en communicatie voorwaarden, zowel lokaal als op afstand.

Fase 3: Akoestische analyse
Op locatie wordt een akoestisch onderzoek uitgevoerd en worden belangrijke geluidsbarrières geïdentificeerd. Een volledig diagnostisch ‘Sound Plan’ wordt gecreëerd, dat een gedetailleerde computersimulatie biedt om tot een goed systeemontwerp te komen.

Fase 4: Ontwerp
Ontwerpscenario’s zijn computer gemodelleerd en geëvalueerd, wat resulteert in geoptimaliseerde oplossingen voor maximale prestaties met minimale kosten. Gedetailleerde inkoopspecificaties worden bijgevoegd, voor een optimaal bestelgemak.

Wilt u meer weten of een uitgebreid advies? Neem dan contact op met één van onze specialisten via e-mail imo@gunneman.nl of telefonisch +31 (0)38 443 24 00.

Stel uw vraag over Klaxon

Ons team begeleid u graag naar de juiste productkeuze. Neem contact met ons op!

Bel ons op +31 (0)38 – 443 24 00

Of vul onderstaand contactformulier in.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Kabelwartels

Wilt u direct advies over de beste oplossing voor uw ATEX werkomgeving?

NEEm contact op met één van onze specialisten

Alle producten

Gunneman biedt een uitgebreid assortiment kwalitatief hoogwaardige industriële behuizingen (junction boxen), kabelwartels en signalering met een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding.