Klaxon industriële signalering​

Klaxon Signals is specialist in het ontwerp en de fabricage van signaleringsapparatuur van voor de industrie.

klaxon signalering

Door middel van innovatie en technische expertise produceert Klaxon Signals hoorbare en visuele signaleringsapparatuur die wordt gebruikt in markten als:

  • Brandevacuatie
  • industriële signalering
  • massameldingen over de hele wereld

 

Het productassortiment van Klaxon Signal omvat:

  • elektronische sirenes
  • stemversterkte sirenes
  • sirenes
  • bakens en waarschuwingsapparatuur voor een groot gebied.

 

Het ontwikkelen van elk afzonderlijk Klaxon-product begint met dezelfde eenvoudige ontwerpfilosofie. Met een focus op prestaties, eenvoud, stijl en betrouwbaarheid, worden productvereisten ontworpen in geavanceerde ontwerpen die hoogwaardige signaleringsoplossingen leveren.

Volledige controle over alle aspecten van de ontwikkeling wordt gegarandeerd door het ontwerp en de fabricage van alle producten in faciliteiten in het Verenigd Koninkrijk. De op lean gebaseerde vraaggestuurde activiteiten van Klaxon Signal zorgen voor de hoogst mogelijke productkwaliteit en leveringsprestaties.

Klaxon is onderdeel van Texecom en werkt volgens een bedrijfsbeheersysteem dat is gecertificeerd volgens ISO 9001:2008 en OHAS 45001:2018.

Alarmgevers die voldoen aan de EN54-23 norm
Klaxon heeft een compleet assortiment signaalgevers ontwikkeld met de gepatenteerde “Pulse Alert” technologie, dat volledig voldoet aan de EN54-23. Bekijk hieronder de productcatalogus voor meer informatie of neem gerust contact met ons op.

Implementatiefasen Klaxon wide area systeem

Klaxon staat bekend om hun wide-area-systemen. Bij implementatie van deze wide-area systemen hanteert Gunneman de volgende fasen:

Fase 1: Strategische beoordeling
In deze fase wordt de toepasbaarheid van een wide area systeem vastgesteld en de omgevingsfactoren en voorwaarden gedefinieerd.

Fase 2: Fysieke locatie studie
De fysieke locatie-eigenschappen worden bepaald, zoals grootte, type locatie, bevolkingsdichtheid, speciale omgevingsfactoren en communicatie voorwaarden, zowel lokaal als op afstand.

Fase 3: Akoestische analyse
Op locatie wordt een akoestisch onderzoek uitgevoerd en worden belangrijke geluidsbarrières geïdentificeerd. Een volledig diagnostisch ‘Sound Plan’ wordt gecreëerd, dat een gedetailleerde computersimulatie biedt om tot een goed systeemontwerp te komen.

Fase 4: Ontwerp
Ontwerpscenario’s zijn computer gemodelleerd en geëvalueerd, wat resulteert in geoptimaliseerde oplossingen voor maximale prestaties met minimale kosten. Gedetailleerde inkoopspecificaties worden bijgevoegd, voor een optimaal bestelgemak.

Meer weten?

Wilt u meer weten of een uitgebreid advies? Neem dan contact op met één van onze specialisten via e-mail [email protected] of telefonisch +31 (0)38 443 24 00.

Kunnen wij u helpen?

Benieuwd naar advies & oplossingen voor uw specifieke situatie? Bel 038 443 2400 of vul het contactformulier in. Onze specialisten nemen snel contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u direct advies over de beste oplossing voor uw ATEX werkomgeving?

NEEm contact op met één van onze specialisten