Wij bieden slimme oplossingen voor klanten
Help jij mee industrieën veiliger, duurzamer & efficiënter te maken?

Waarom wij bij Gunneman werken

Gunneman creëert kansen, ook voor haar medewerkers. De groeistrategie loopt als een rode draad door de organisatie. We helpen onze klanten om te groeien, maar de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers is net zo belangrijk. Daarom stellen we voor jou als medewerker een persoonlijk groeiplan op, aan de hand waarvan jij je verder kunt ontwikkelen. Hierbij word je (naar behoefte) gecoacht en ondersteund. Zo helpt Gunneman je verder!

Wij zijn een kleine organisatie met korte lijnen. Als teamleden en leiding staan wij altijd in verbinding met elkaar. Dit zorgt voor vertrouwen, snelle feedback en openheid van zaken. Binnen ons team gaan we informeel met elkaar om. Wij zijn eerlijk, nuchter en houden graag een vrijdagmiddagborrel. Ook doen we regelmatig samen iets leuks buiten werktijd.

Jouw inbreng doet ertoe

Wij willen elke klant en diens specifieke behoeften helemaal begrijpen. Zodat wij de beste oplossing kunnen aandragen. Op die manier helpen wij onze klant mee om doelen te behalen. Daarmee is het succes van onze klanten ook jouw resultaat. We hebben veel hechte klantrelaties en ook jij krijgt de kans een persoonlijke relatie met hen op te bouwen. Klanten komen voor jou en vertrouwen op jouw advies en oplossing. Dit doe je zelfstandig, op jouw manier en vanuit jouw expertise. Natuurlijk kun je hierbij altijd rekenen op de hulp van je collega’s.

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem eens een
kijkje op onze socials!

Waarom werken bij Gunneman goed voelt

Gunneman gelooft in groei, maar wel op een duurzame manier. Wij stellen alles in het werk om slimme oplossingen te realiseren voor onze klanten en zo steeds de beste en meest duurzame lichtoplossing realiseren, zonder gedoe. Dat doen we met een luisterend oor, specialistisch advies en topkwaliteit producten. Met die insteek gaat vrijwel alles in één keer goed: dat scheelt bovendien een hele berg verspilling. Natuurlijk doen we ons best op nog veel meer manieren een positieve bijdrage te leveren aan de wereld van morgen. Jouw frisse ideeën zijn daarbij van harte welkom. Werken bij een bedrijf waar je op feestjes met trots over kan vertellen: dat voelt goed. 

Werken in een prettig pand (óf thuis)

Waarschijnlijk is ons pand ouder dan dat jij zelf bent, maar met bijna 2000 m2 biedt het je op ieder moment een geschikte werkplek. Of je nu gezellig met de rest van het team op één afdeling wilt werken, of juist in alle rust telefoontjes wilt plegen; dit pand biedt alle mogelijkheden.

Wat ook heel fijn is: ons kantoor ligt op een fantastische locatie. Op een steenworp afstand vind je een prachtig bos, waarin het tussen de middag heerlijk wandelen is. Kun je meteen even bijkletsen met één of meerdere collega’s. En het is nog gezond ook! Ga je hierna met nieuwe energie weer lekker aan het werk.

Bij ons zijn de doelen en de taken helemaal duidelijk en is er (veel) mogelijk, waaronder vrijheid van werken. Thuiswerken, een eigen kantoor in het pand of juist bij je collega’s zitten? Het is allemaal te regelen, zolang je elkaar maar blijft opzoeken en open met elkaar communiceert.

Naast een warenhuis vol toiletten (daar kom je nog wel achter) hebben wij legio parkeerplaatsen waar genoeg ruimte is voor iedereen. Op één plek na, die is gereserveerd voor onze Bas en kun je maar beter vrijlaten ;).

Spreekt wat je hierboven hebt gelezen je aan?

Als je deze vraag meteen met een ‘ja’ kan beantwoorden, dan is de kans groot dat werken in ons team je gaat bevallen. Maar ook als je zegt ‘misschien wel, maar ik heb nog een paar vragen’, ben je van harte welkom een kop koffie te komen drinken!

Contactgegevens​

[email protected]
+31 (0)38 444 24 00

Jouw toekomstige collega's

Over collega’s gesproken: je kunt ons via de website al een beetje leren kennen. Natuurlijk, we zijn ambitieus, doelgericht, zelfstandig en ondernemend. Maar ben je benieuwd hoe wij als spelkarakters zouden presteren? Klik dan

op onze gezichtjes ;). Wie weet pas jij er heel goed tussen!

Nog even op een rij: wij bieden jou...

Hoe nu verder?

Bekijk de vacatures of stuur ons – echt, het is de moeite waard – een open sollicitatie!

Contactgegevens​

[email protected]
+31 (0)38 444 24 00

Een greep uit ons klantenbestand