Over ons

Specialist in explosieveilige en industriële omgevingen

Gunneman IMO opereert in een dynamisch en divers ecosysteem van adviesbureaus, opdrachtgevers, leveranciers en installateurs. In de afgelopen 65 jaar heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot dé specialist in explosieveilige en industriële verlichting, safety solutions (signalering) en kabelwartels voor zowel industrie, marine als offshore toepassingen.

Een passie voor techniek

Wij hebben een passie voor techniek en denken graag met u mee. In ons bedrijf zijn we informeel, spreken we elkaar aan, helpen we elkaar, houden we van werken en gaan er met het hele bedrijf voor om ieder project, groot of klein, tot een succes te maken.

Gunneman IMO is een onderdeel van de Gunneman Group en richt zich op reductie van installatie- en maintenancekosten, energiebesparing en het verhogen van de veiligheid van medewerkers in hun werkomgeving.

Stel uw vraag

Benieuwd naar ons advies en onze oplossingen voor uw specifieke situatie? Vul het contactformulier in. 

Een van onze specialisten neemt vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Ons DNA is ons geheim voor succes”

– Gunneman IMO

Werken bij

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar gepassioneerde vakmensen. Heb je interesse in één van onze vacatures? Wij komen graag met jou in contact! Staat je ideale functie niet in ons overzicht? Ook open sollicitaties worden zeer gewaardeerd.