Luxon led

Luxon is in 2008 gestart als typische start-up, in een kelder. Hoewel het begin vol uitdagingen was, richtte het bedrijf zich op het ontwikkelen van de nieuwste energiebesparende technologieën.

Luxon LED verlichting

Vandaag de dag is Luxon LED een gevestigde Europese fabrikant van hoogwaardige ledverlichting. 

Vandaag de dag is Luxon is fabrikant van hoogwaardige industriële verlichtingsproducten, waaronder LED-verlichting, noodverlichting en buitenverlichting. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van energiezuinige en duurzame verlichtingssystemen die geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen.

Luxon verlichting biedt oplossingen voor zowel binnen- als buitenverlichting, en is geschikt voor commerciële, industriële en residentiële toepassingen. Met Luxon verlichting kunt u profiteren van de voordelen van moderne LED-technologie, zoals een hoge energie-efficiëntie, lange levensduur en lage onderhoudskosten. Luxon is een betrouwbare partner voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige, duurzame en energiezuinige verlichtingsoplossingen.

Gunneman heeft een uitgebreid assortiment Luxon verlichting. Met een uitgebreide range aan highbay armaturen is Luxon veelvuldig vertegenwoordig in het assortiment van Gunneman.

Meer weten over Luxon verlichting? Neem contact op met één van onze lichtspecialisten. Bel ons op 038 – 443 24 00 of vul het contactformulier in

Bekijk de producten van Luxon

Kunnen wij u helpen?

Benieuwd naar advies & oplossingen voor uw specifieke situatie? Bel 038 443 2400 of vul het contactformulier in. Een van onze specialisten neemt snel contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.