Sirena

Industriële signalering van Sirena

Sirena, opgericht in 1974 door Alberto Garnerone vanuit een familietraditie die teruggaat tot de jaren 1930, begon met het produceren van hoorns en elektromechanische sirenes, en breidde het assortiment in de jaren 80 uit met elektronische sirenes, zwaailichten en werklampen.

Sirena signaleringapparaten zijn ontworpen om zowel visuele als hoorbare waarschuwingen te geven, waardoor ze een essentieel onderdeel zijn van elk veiligheidssysteem.

sirena industriële signalering

Productgroepen Sirena industriele signalering

De signalering van Sirena bestaat uit vijf productgroepen, namelijk: De algemene signalering met diverse optische en/of akoestische signaalgevers en toebehoren; De MLINE groep, waarbij door het Mix ’n Match systeem meer dan 7000 signalering combinaties gemaakt kunnen worden; De Explosion proof – ATEX Ex-d range; De ICARO range, met speciale Aircraft Warning Lights voor op hoge gebouwen, kranen en bruggen De Automax range, met speciale units voor de automatisering industrie. Benieuwd naar de signalering van Sirena? Bekijk hieronder de productcatalogus of neem contact met ons op.

Kunnen wij u helpen?

Benieuwd naar advies & oplossingen voor uw specifieke situatie? Bel 038 443 2400 of vul het contactformulier in. Een van onze specialisten neemt snel contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.