Kenniscentrum

Het is ons doel om installatie- en maintenancekosten te reduceren en de veiligheid van de medewerkers op de plant te verhogen. Om die doelen samen met jou te realiseren delen wij op regelmatige basis kennis. Dit doen wij in de vorm van Webinars, Whitepapers, product nieuws en blogs. 

Is er een onderwerp waar jij graag meer over wilt weten? Laat het ons weten, dan nemen wij het mee voor toekomstige content. 

Bekijk onze Webinars

Onze experts geven op regelmatige basis Webinars over uiteenlopende thema’s. Bekijk hier de geplande Webinars en de opnames van eerdere Webinars. 

Lees onze Whitepapers

In navolging op onze Webinars schrijven wij altijd een Whitepaper waarin we nog nét iets verder de diepte in gaan. Bekijk onze Whitepapers hier. 

Whitepapers

Blijf op de hoogte van het laatste product nieuws

Wij houden je graag op de hoogte over het laatste product nieuws. Op deze pagina vindt je de laatste product updates en toevoegingen. 

Lees onze blogs

Onze experts schrijven met regelmaat blogs over uiteenlopende thema’s. Van het veranderende lichtbeeld bij de overstap van TL op LED tot een keuzehulp bij het selecteren van verlichting. Bekijk onze blogs hier. 

Wil je zeker weten dat je op de hoogte wordt gehouden over wanneer er nieuwe kennis gedeeld wordt?
Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn!