Kenniscentrum

Gunneman Group Kenniscentrum

Het is ons doel om installatie- en maintenancekosten te reduceren en de veiligheid van de medewerkers op de plant te verhogen.

Om die doelen samen met u te realiseren delen wij op regelmatige basis kennis. Dit doen wij in de vorm van blogs, product nieuws, whitepapers & webinars.  Staat uw antwoord er niet tussen? Contact onze product specialisten. 

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen met product nieuws, inhoudelijke artikelen, projectcases & events? Meld u aan voor de nieuwsbrief.

Snel naar

Recente blogs

Recente podcasts

Het laatste productnieuws

Whitepapers veeleisende industrie

Whitepapers extreme industrie

Webinars veeleisende industrie

Efficiënt overstappen op duurzame verlichting

Verduurzaming van verlichting binnen de voedselverwerkende industrie is in volle gang. Hoe zorgt u er direct voor dat u er de komende jaren geen omkijken meer naar hebt en kan besparen op toekomstige onderhoudskosten. In combinatie met het beste lichtbeeld. 

Efficiënt overstappen op duurzame verlichting

Wat zijn de uitdagingen bij een modern lichtplan. En waar moet u als installateur rekening mee houden. Industrieel lichtadviseur Bert Houdel neemt de facetten van een industrieel lichtplan met u door. 

Snel en foutloos verlichting installeren

Snel installeren wordt steeds belangrijker om projecten te ‘winnen’ en nog steeds een goede marge te behouden. Hoe kunt u met evenveel mensen meer projecten uitvoeren en mensen eenvoudiger aansturen.  

Smart Lighting

In dit webinar voor installateurs gaan we samen met expert Marnix Kuling dieper in op Smart Lighting, het keuzeproces, het koppelen van verschillende systemen en op IoT.

Webinars extreme industrie

Efficiënter installeren door optimale toepassing van wartels & connectoren

Als installateur wilt u zoveel mogelijk installatievoordelen behalen bij het gebruik van kabelwartels. Installeer kabelwartels sneller, eenvoudiger en flexibeler. 

Teruglopend aantal vervangingsprojecten & het keuzeproces

In deze kennissessie voor installateurs uit de chemie en petrochemie gaan we in op de ontwikkelingen in de markt; het teruglopende aantal vervangingsprojecten.

Lineaire verlichting of floodlights?

Bespaar op installatie- en maintenancekosten door een efficiënte afstemming tussen lineaire verlichting & floodlights.

Het belang van een goed lichtplan, ook bij vervangingsprojecten

We gaan in op het belang van een goed lichtplan, zeker ook van belang bij vervangingstrajecten.

Inhoudelijke blogs

Onze experts schrijven met regelmaat blogs over uiteenlopende thema’s. Van het veranderende lichtbeeld bij de overstap van TL op LED tot een keuzehulp bij het selecteren van verlichting. Bekijk onze blogs hier. 

Product innvovaties

Wij houden u op de hoogte over het laatste product nieuws binnen ons merkenportfolio.

Inhoudelijke whitepapers

Whitepapers waarin wij onze kennis met u delen en ingaan op actuele thema’s

Whitepapers

Bekijk webinars

Onze experts geven op regelmatige basis webinars over uiteenlopende thema’s. Bekijk hier de geplande Webinars en de opnames van eerdere Webinars. 

Wil je zeker weten dat je op de hoogte wordt gehouden over wanneer er nieuwe kennis gedeeld wordt?
Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn!