Persoonlijk advies | Hoogste kwaliteit | Slimme oplossingen

Whitepapers

Gunneman gaat dieper in op jouw probleem!

In onze content maken wij onderscheid in de toepassing; extreme omstandigheden en veeleisende omstandigheden. De content voor extreme omstandigheden is gericht op omgevingen zoals de Chemie, Petrochemie en Offshore. De content voor veeleisende omstandigheden is gericht op toepassing in minder extreme omstandigheden waar wel aanvullende eisen (HACCP) worden gesteld aan de verlichting, zoals de voedselverwerkende industrie en de farmaceutische industrie. 

 

Extreme omstandigheden

Hoe selecteer je de juiste verlichting
voor iedere locatie?

TL Verlichting wordt de komende periode uitgefaseerd. Dat zorgt voor een aantal extra aandachtspunten bij het vervangen van de verlichting, en dat terwijl het keuzeproces van verlichting al vrij complex was. In deze Whitepaper gaan we in op de onderdelen waar je op moet letten bij het selecteren van verlichting voor jouw verlichtingsproject.

5 tips om effectief te besparen
op maintenancekosten

Maintenancekosten in de industrie, marine en offshore zijn een enorme kostenpost. Zeker in de offshore olie-en gasmarkt nemen de maintenancekosten jaarlijks hard toe, onder andere doordat platforms langer worden gebruikt dan de oorspronkelijk geplande levensduur.

Veeleisende omstandigheden

Smart
Lighting

Als installateur heb je steeds vaker te maken met slimme technologie. De mogelijkheden zijn enorm en de behoefte van de eindgebruiker aan slimme oplossingen neemt toe. Hiervoor zijn verschillende redenen.

Sneller en foutloos
verlichting installeren

Klanten verwachten een steeds snellere en goedkopere installatie. Het belang van snel installeren neemt dus enorm toe. Maar dat is best lastig voor je. Want…