Marine

Marine

Op grote schepen is het hard werken in een robuuste sfeer. Schepen kunnen van meerdere dagen tot twee weken aaneengesloten op zee zijn. Op zee ben je geïsoleerd, om een veilige situatie te creëren voor je werknemers is het van groot belang dat o.a. de verlichting en elektrotechnische installaties geschikt zijn voor deze extreme omstandigheden. Zo biedt Gunneman verlichting, junction boxen, wartels en signalering in explosieveilige uitvoering (voor zone 1 en 21 volgens IECEx en ATEX standaard) en in de industriële uitvoering.

Onze productspecialisten hebben jarenlange ervaring op het gebied van explosieveilige oplossingen op het gebied van verlichting, kabelwartels en signalering. 

 

Meer weten? Neem contact op met één van onze productspecialisten. 

 

Stel uw vraag

Benieuwd naar ons advies en onze oplossingen voor uw specifieke situatie? Vul het contactformulier in. 

Een van onze specialisten neemt vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u direct advies over uw project en onze mogelijkheden?

Neem contact op met één van onze specialisten

Marine

Wij zorgen voor reductie in uw maintenancekosten

Omdat apparatuur vervangen op zee niet altijd even makkelijk is, is het van belang dat apparatuur weinig onderhoud vergt en lang mee kan gaan. Gunneman BV heeft producten van hoogwaardige kwaliteit voor deze specifieke situaties. Dit zorgt er voor dat onze producten langer meegaan en dat uw maintenancekosten dus aanzienlijk verminderen.

Wij bieden verschillende producten aan van verlichting tot wartels.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk dan in onze productcatalogus voor meer informatie of neem contact met ons op!