Marine & offshore

Marine

Op grote schepen is het hard werken in een robuuste sfeer. Schepen kunnen van meerdere dagen tot twee weken aaneengesloten op zee zijn. Op zee ben je geïsoleerd, om een veilige situatie te creëren voor je werknemers is het van groot belang dat o.a. de verlichting en elektrotechnische installaties geschikt zijn voor deze extreme omstandigheden. Wij zijn uw specialist op het gebied van:


In explosieveilige uitvoeringen (voor zone 1 en 21 volgens IECEx en ATEX standaard) en in de industriële uitvoering.

Omdat apparatuur vervangen op zee niet altijd even makkelijk is, is het van belang dat apparatuur weinig onderhoud vergt en lang mee kan gaan. Wij kiezen producten van hoogwaardige kwaliteit voor deze specifieke situaties. Dit zorgt er voor dat ze langer meegaan en dat uw maintenancekosten aanzienlijk verminderen.

Onze product specialisten hebben jarenlange ervaring op het gebied van explosieveilige oplossingen op het gebied van verlichting, kabelwartels en signalering. 

Oplossingen voor offshore 

Olie- en gasplatformen in zee hebben continue te maken met extreme zoals explosiegevaar,
veel wind, water en zout. Regels omtrent veiligheid en milieu zijn streng. 

Om te zorgen dat alles goed blijft functioneren is hoge kwaliteit van materialen vereist. Zo mag het niet roesten en moet het extreem waterdicht zijn. Bij Gunneman Group bieden wij die kwaliteit met een lange levensduur, weinig onderhoud en meer veiligheid. 

Wij bieden verschillende soorten producten aan namelijk:

  • verlichting
  • wartels
  • noodsignalering
  • junction boxen
 

Offshore windparken

In toenemende mate wordt er windenergie gewonnen op zee. De omstandigheden zijn er extremer. Meer wind en zeewater vereist ook andere materialen. Materialen die extreem waterdicht zijn en niet roesten gaan langer mee en vergen dus ook minder onderhoud.
 

Gunneman Group biedt onder andere verlichting, junction boxen en signalering in explosieveilige uitvoering (voor zone 1 en 21 volgens IECEx en ATEX standaard) en in de industriële uitvoering. Bestand tegen de meest extreme omstandigheden op zee. Wij ondersteunen u in het gehele project en denken mee in de best mogelijke oplossingen. 

Greep uit onze projecten

Kunnen wij u helpen?

Benieuwd naar advies & oplossingen voor uw specifieke situatie? Bel 038 443 2400 of vul het contactformulier in. Een van onze specialisten neemt snel contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.