Ampelmann gangway verlichting

Midden op zee vanaf een schip een windmolen binnenstappen is redelijk uitdagend. Ampelmann biedt daarvoor gangway oplossingen die zorgen voor een veilige en efficiënte toegang tot offshore platformen. En zulke platformen wil je natuurlijk optimaal verlicht hebben wanneer er sprake is van onvoldoende daglicht. Gunneman Group heeft hiervoor het plan voor de verlichting en de armaturen geleverd.

gangway verlichting

Een stabiele loopplank in een woelige zee

De gangway systemen van Ampelmann zijn beweging gecompenseerd. De bewegelijke zee, de deining van het schip; de gangway systemen compenseren dit via elektrisch, hydraulische techniek. Daardoor blijft de punt van het gangway platform stabiel en kunnen de monteurs veilig overstappen van en naar het platform.

Verlichting met hoge eisen

Werken op zee is uitdagend: water, zout, temperatuurverschillen een brandende zon. De verlichting moet bestand zijn tegen deze condities en onder alle omstandigheden betrouw blijven.

Als specialist in de degelijke verlichtingsvraagstukken hebben wij een oplossing op maat geleverd. Op basis van de tekeningen, de eisen en condities hebben de lichtspecialisten van Gunneman Group het lichtplan opgesteld en een selectie van armaturen gemaakt

We zetten twee soort armaturen in, buisvormige van Sammode en floodlights van Chalmit. Beide bestand tegen de uitdagende offshore omstandigheden. De combinatie van de specifieke eigenschappen van deze armaturen zorgt voor een optimaal lichtbeeld onder de meest uitdagende condities.