Persoonlijk advies | Hoogste kwaliteit | Slimme oplossingen

Het team

Bekijk onze werknemers

Het team van Gunneman

Inger Schuurman

commercieel medewerkster

Joost Leliveld

technical sales engineer

Jaap Jan de Jong

Technical Sales Engineer

Elwin Mulderij

salesmanager

Bas Deiter

hoofd Logistiek

Sharon Westemeijer

Commercieel medewerkster

Wij zetten de klant op 1

Wij denken en handelen vanuit de behoefte van onze klanten. Dit doen we door steeds goed naar hen te luisteren en ons bij elk vraagstuk daadwerkelijk in te leven. Wij willen onze klanten echt begrijpen en hen beter laten presteren met onze oplossingen en onze producten.

Wij gaan voor slimme oplossingen

Wij willen de werled mooier en beter maken met slimme oplossingen. Technologie en innovatie staan voor ons altijd in dienst van de beste oplossing voor de klant. Vanuit onze passie werken wij elke dag aan onze expertise en denken we graag ‘out of the box’. Met onze toegevoegde waarde zijn we tot grote dingen in staat.
 

Wij creëren kansen

Wij gaan voor groei: van onze klanten, van ons bedrijf en van de wereld om ons heens. Ook onze persoonlijke ontwikkeling is hierop gericht. Als bedrijf zijn wij continu in ontwikkeling en geloven we dat de veranderende markten ons altijd kansen bieden. Wij voelen eigenaarschap om deze kansen te creëren en benutten. 
 

Wij zijn echt

In onze contacten met klanten en ook intern doen we ons niet mooier voor dan we zijn. We vertellen altijd het echt verhaal en zijn eerlijk, oprecht en authentiek. Vanuit onze expertise weten we waar we over praten en leren we elke dag. Zo bieden we voor elke klant steeds de beste oplossing
 

Het belang van een goed lichtplan in de voedselverwerkende industrie’

Maandag 19 oktober 12:00 uur