Het team van Gunneman

Wij zijn een kleine organisatie met korte lijnen. Als teamleden en leiding staan wij altijd in verbinding met elkaar. Dit zorgt voor vertrouwen, snelle feedback en openheid van zaken. Binnen ons team gaan we informeel met elkaar om. Wij zijn eerlijk, nuchter en houden graag een vrijdagmiddagborrel. Ook doen we regelmatig samen iets leuks buiten werktijd.

Bert Houdel

Industrieel lichtadviseur

Peter Schmitz

Product specialist

Sharon Westemeijer

Product specialist

Ron Koekkoek Senior Accountmanager

Ron Koekkoek

SENIOR ACCOUNTMANAGER

Erik Spijkerman

Algemeen directeur

Monique van Maldegem

sales coördinator

Inger Schuurman

commercieel medewerkster

Wouter Wevers

Marketingmanager

Stuur uw bericht en wij nemen snel contact op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze kernwaarden

Wij zetten de klant op 1

Wij denken en handelen vanuit de behoefte van onze klanten. Dit doen we door steeds goed naar hen te luisteren en ons bij elk vraagstuk daadwerkelijk in te leven. Wij willen onze klanten echt begrijpen en hen beter laten presteren met onze oplossingen en onze producten.

Wij creëren kansen

Wij gaan voor groei: van onze klanten, van ons bedrijf en van de wereld om ons heens. Ook onze persoonlijke ontwikkeling is hierop gericht. Als bedrijf zijn wij continu in ontwikkeling en geloven we dat de veranderende markten ons altijd kansen bieden. Wij voelen eigenaarschap om deze kansen te creëren en benutten. 
 

Wij gaan voor slimme oplossingen

In onze contacten met klanten en ook intern doen we ons niet mooier voor dan we zijn. We vertellen altijd het echt verhaal en zijn eerlijk, oprecht en authentiek. Vanuit onze expertise weten we waar we over praten en leren we elke dag. Zo bieden we voor elke klant steeds de beste oplossing.

Wij zijn echt

Wij willen de wereld mooier en beter maken met slimme oplossingen. Technologie en innovatie staan voor ons altijd in dienst van de beste oplossing voor de klant. Vanuit onze passie werken wij elke dag aan onze expertise en denken we graag ‘out of the box’. Met onze toegevoegde waarde zijn we tot grote dingen in staat.