Hawke wartels

(Installatievideo's en catalogi onderaan)

Elke maand maakt Hawke honderdduizenden kabelwartels om projecten wereldwijd te ondersteunen. Het meest verkochte product, de Universal Gland, is al 20 jaar marktleider door voortdurende innovatie.

Elke Hawke wartel is ontworpen om te overleven in de meest extreme omgevingen ter wereld. De wartels worden voortdurend ontwikkeld om de nieuwste normen en certificeringen te behalen of te overtreffen en om aan de behoeften van klanten te voldoen. Ze kunnen worden toegepast in algemene industriële omgevingen, gebieden met extra veiligheidseisen of in gebieden waar drukvaste, explosieveilige en overstromingsbestendige eigenschappen vereist zijn. Wat uw vereisten ook zijn, Hawke heeft een wereldwijd gecertificeerde wartel die perfect bij uw situatie past.

Gunneman kan u voorzien van een uitgebreid assortiment Hawke wartels! Op onze website staat een kleine greep uit ons assortiment. Het volledige assortiment vindt u in de catalogi onderaan de pagina. 

Hawke Connectoren

De robuuste, roestvrijstalen of messing meerpolige Hawke connectoren zijn gecertificeerd volgens EXe en EXd voor gebruik in explosiegevaarlijke omgevingen van Zone 1/21 en Zone 2/22. Door een zeer geavanceerd ontwerp te combineren met eenvoudige installatie en afsluiting, bieden Hawke-connectoren ultramoderne eenvoud. Ze zijn zorgvuldig ontwikkeld voor drie specifieke toepassingen: instrumentatie, stroomvoorziening en besturing om op maat gemaakte oplossingen te bieden voor uw unieke  uitdagingen.

Ons assortiment vindt u in de catalogus hieronder. 

Hawke Controlstations

Naast Hawke wartels en connectoren kan Gunneman u ook voorzien van Hawke controlstations. 

De reeks Hazcon Control Station is ontworpen als een robuuste en universele controle-oplossing die voldoet aan de testnormen van ATEX / IECEx en UL. Gemaakt voor gebruik in Zone 1/21 en Zone 2/22, is de Hawke Control-reeks ideaal voor gebruik in de chemie en petrochemie.

Weten welke wartel het beste toepasbaar is in uw situatie?

Laat een bericht achter in het contactformulier. Een van onze specialisten voorziet u vervolgens zo spoedig mogelijk van advies. 

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Installatie video's voor de Hawke wartels

501/453/UNIV

ICG/653/UNIV

711

Express Resin

501/453/RAC

710

501/321

QSP & Hawkeseal