OEM

Gunneman OEM

Gunneman is specialist op het gebied van industriële behuizingen (junction boxen), kabelwartels en signalering. We kijken mee, denken mee en ontwikkelen samen met onze leveranciers de beste oplossing voor uw specifieke situatie. Ook als die nog niet bestaat.

Onze kracht ligt in het klantspecifiek ontwikkelen van een compleet geassembleerde behuizing, wartel of signalering. Hierbij kijken we niet alleen naar de gewenste functionaliteit en het ontwerp, maar ook naar de meest efficiënte montagewijze. Dit betekent dat wij ons graag willen verdiepen in uw engineerings- en productieproces, waardoor we net iets verder kunnen meedenken om tot de voor u optimale oplossing te komen.

Wij zijn in vele industrieën actief, zoals bij de (petro)chemie, olie & gas en storage. Onze klanten zijn onder andere machinebouwers, kranenbouwers, OEM-ers, engineeringsbureaus, paneelbouwers en installateurs. 

Hieronder ziet u hoe wij te werk gaan.

Stel uw vraag

Contact met een specialist? Vul het contactformulier in.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een juiste start

Onze werkwijze

Uw junction box moet natuurlijk exact op maat en volgens uw wensen worden samengesteld. Dat snappen wij maar al te goed. Vandaar dat wij eerst goed naar u luisteren om exact uw wensen te kennen. Daarmee gaan we aan de slag en leveren we perfect op tijd de beste kwaliteit. U kunt u blijven concentreren op uw proces en Gunneman zorgt voor de beste afscherming. 

 

Toepassingen

Markstsegementen

Gunneman OEM is in vele industrieën actief, zoals bij de (petro)chemie, olie & gas en storage. Onze klanten zijn onder andere machinebouwers, OEM-ers, engineeringsbureaus, paneelbouwers en installateurs.

Het proces

 1.  Behoeftebepaling (PvE)
  Tijdens het eerste kennismakingsgesprek maken wij samen met u een inventarisatie van uw wensen. Op basis van deze informatie stellen we een advies op, dat we samenvatten in voorlopig programma van eisen (PvE) dat we met u bespreken. Na de eventuele aanpassingen gaan we dit verder voor u uitwerken tot een definitief programma van eisen.
 2. Design & engineering
  Voordat we starten met ontwerp & engineering nemen we nogmaals alle uitgangspunten en details met u door. Tijdens het ontwerp & engineering traject zijn altijd revisies in de tekeningen aan te brengen. Uiteindelijk komen we tot een definitief ontwerp en worden er CAD 3D of 2D tekeningen gemaakt die u in uw eigen tekeningen van uw eindproduct kunt implementeren. Ook behoort BIM tot de mogelijkheden.
 3. Gedetailleerd voorstel + offerte
  Vervolgens ontvangt u van ons een gedetailleerd uitgewerkt voorstel en een bijbehorende offerte. Het voorstel bestaat naast een gedetailleerde productbeschrijving ook uit een logistiek plan, waarin uw logistieke wensen zijn vertaald.
 4. Bemonstering/proefmodel
  Indien gewenst kan er een proefmodel worden aangeleverd. Aan de hand van uw bevindingen m.b.t. het proefmodel kunnen nog wijzigingen worden doorgevoerd. Als het proefmodel is goedgekeurd, kan de productie worden ingepland.
 5. Uitvoering productie + assemblage
  In overleg wordt de productie ingepland en de gewenste leverdatum (of leverdata) vastgelegd.
 6. Levering + aftersales
  Op de afgesproken datum vindt de levering plaats. Vervolgens blijven wij in contact om het proces bij u te blijven volgen en zullen wij gezamenlijk met u e.e.a. blijven evalueren en waar nodig bijsturen. Onze interesse en inspanning stopt niet na de levering van de producten!

 

Onze oplossingen voor OEM

Kabelwartels
Kwaliteit is zo goed als de zwakste schakel. Het belang van een kabelwartel wordt vaak onderschat. Op langere termijn kan een kabelwartel doorslaggevend zijn voor het wel of niet goed functioneren van uw eindproduct. Daarom leveren wij uitsluitend topkwaliteit wartels van o.a. AGRO.

Agro wartels:

 • Het meest uitgebreide assortiment EMC (EasyConnect, PowerConnect, Standaard en Serie 85)
 • RVS 304 en RVS 316L direct uit voorraad leverbaar
 • Van heel klein (M6) tot heel groot (M115)
 • Sterk in extreme omstandigheden dankzij 360º afdichtingstechniek, bij hoge temperaturen, bij extreme EMC toepassingen, in Ex omgevingen, in foodomgeving (o.a. Ultraflat kabelwartel)
 • Sterk in klantspecifieke oplossingen, ook in kleine aantallen/series


Signalering

Qua signalering biedt Gunneman voor elke toepassing de juiste oplossing. Van kleine buzzer tot een volledige terreinontruiming. Met de exclusieve vertegenwoordigingen van de fabrikanten Sirena, Klaxon en E2S, is Gunneman in staat alle marktsegmenten op het gebied van signalering te bedienen.

 • Sirena: voor industriële signalering, in productiehallen, magazijnen, etc.
 • Klaxon: voor fire&gas, hoge db sounders en wide area (terreinontruiming)
 • E2S: voor Ex signalering, extreme omstandigheden en UL keur

De producten

Gunneman biedt een uitgebreid assortiment kwalitatief hoogwaardige industriële behuizingen (junction boxen), kabelwartels en signalering met uitstekende een prijs-/kwaliteitsverhouding. Benieuwd naar onze producten? Klik dan op de button voor meer product informatie en praktijkvoorbeelden.