Sharon Westemeijer

Product specialist

Bezig bijtje

‘Lekker gek doen op het werk, daar houd ik van’

Ruim 5  jaar geleden ben ik bij Gunneman in dienst gekomen als commercieel medewerkster. Een nieuwe uitdaging waarbij ik mij voornamelijk bezig houd met het ondersteunen van de technische adviseurs en klantencontact heb met daarbij alle bijbehorende administratieve verwerkingen/ handelingen binnen de afdeling ‘Marine & Offshore en Industrie’ (IMO).

De uitdaging voor mij is het goed, correct en snel verwerken van het gehele order,- en offerte proces, zodat we samen als ‘Gunneman-team’ mooie projecten met onze klanten kunnen realiseren.

De diversiteit van de functie, die ik zelf omschrijf als een ‘duizendpoot-functie’, de leuke collega’s en de korte lijnen binnen de organisatie zorgen ervoor dat ik mij prettig voel binnen het bedrijf. Ik wil mijzelf de komende jaren dan ook graag verder ontwikkelen binnen mijn huidige functie, om alles nog gestroomlijnder te laten verlopen. Hiervoor krijg ik binnen Gunneman ruim voldoende kansen.

Eén van onze kernwaarden: “Wij creëren kansen”, komt wekelijks naar voren. Iedere week hebben we een overleg als team, waarbij we de helder geformuleerde doelstellingen met elkaar doornemen en elkaar verder helpen.  Zelfontwikkeling is belangrijk voor mij en daar krijg ik binnen Gunneman genoeg ruimte voor.

Heb ik je enthousiast gemaakt over werken bij Gunneman IMO en denk jij je talenten hier goed in te kunnen zetten? Bekijk dan snel onze vacatures of stuur een open sollicitatie.