Hoogwaardige Europese led armaturen met extreem lange levensduur, installatiegemak en onderscheidende warmtehuishouding.

In de transitie naar ledverlichting is er voor de industriële markt behoefte aan hoge kwaliteit led armaturen, halstralers en lichtlijnsystemen van Europese herkomst. Om in die behoefte te voorzien introduceert Gunneman het merk Fellowlight. Deze hoogwaardige lijn armaturen kenmerkt zich door installatiegemak, een lange levensduur en een laag uitvalspercentage.

Fellowlight is ontworpen om de beste kwaliteit led oplossingen te bieden in combinatie met maximaal installatiegemak. Het innovatieve thermische ontwerp en toepassing van de meest hoogwaardige keramische leds, zorgt voor een ongekende levensduur van de led armaturen. Ter indicatie, voor de NOVA SERIES (lineaire verlichting) is het lichtverlies slechts 10% bij 51.000 branduren.


fellowlight industriële ledarmaturen


Alle Fellowlight led systemen zijn CE gekeurd en kenmerken zich door een extreem laag uitvalspercentage. De installaties behoeven weinig onderhoud, hetgeen zeker bij continue industriële productieprocessen van groot belang is. Dit alles met elkaar resulteert in een zeer scherpe ‘total cost of ownership’.De Fellowlight series bestaat momenteel uit 6 led systemen voor uiteenlopende toepassingen.

→ Bekijk alle Fellowlight series

Installatiegemak lichtlijnsystemen

Armaturen van het NOVA SERIES lichtlijnsysteem zijn zo ontworpen dat ze door één persoon eenvoudig en snel te monteren zijn. Een handzame lengte in combinatie met het kliksysteem zorgt ervoor dat installeren efficiënt en snel gaat. Installateurs zijn in de praktijk vaak veel tijd kwijt aan het verwijderen van verpakkingsmateriaal en het gereed maken van de armaturen. Fellowlight lichtlijnsystemen worden geseald op pallets aangeleverd, zodat meteen kan worden begonnen met installeren. Dit geeft in de praktijk een tijdsbesparing tot wel 50%. In combinatie met een goed logistiek installatieplan wordt maximale tijdsbesparing en efficiëntie behaald.
Daarnaast is duurzaamheid bij projecten niet meer weg te denken en is vaak een randvoorwaarde. De beperking van verpakkingsmateriaal helpt om aan de duurzaamheidsvoorwaarden te voldoen.

Betrouwbaarheid van levering & flexibiliteit

De leveringszekerheid van ledverlichting geproduceerd buiten Europa is de afgelopen jaren minder betrouwbaar gebleken. Alle Fellowlight armaturen worden in Europa geproduceerd. Componenten zijn ruim op voorraad, wat zich vertaalt in een leveringszekerheid tot wel 98%. Daarnaast kan flexibel en snel worden ingespeeld met maatwerk. Bijvoorbeeld het coaten van armaturen voor veeleisende omstandigheden of het toepassen van specifieke lichtkleuren.

Over Gunneman Group

Gunneman Group is leverancier en partner op het gebied van robuuste & veilige industriële verlichting, signalering en kabelwartels voor extreme en veeleisende omgevingen. Op basis van 70 jaar ervaring geven wij specialistisch advies in combinatie met de toepassing van de juiste, hoogwaardige oplossingen. Dit zorgt voor een optimale en veilige werkomgeving, reductie van maintenancekosten in combinatie met energiebesparing en CO2-reductie.

Meer info op fellowlight.com

Op deze pagina