Killark

Connectoren, conduitkoppelingen en meer..
Killark is opgericht in 1913 en is een onderdeel van Hubbell. De producten kunnen in zware en extreme omstandigheden toegepast worden. Denk hierbij aan het extreem droge klimaat in het Midden-Oosten tot aan Siberische omstandigheden in Noord-Canada. Veiligheid en betrouwbaarheid zijn de uitgangspunten van Killark. 

killark

 De producten van Killark zijn ontworpen en getest om te voldoen aan de strenge eisen van industriële omgevingen, waar sprake kan zijn van explosiegevaar, brandgevaar, corrosie en andere risico’s. Ze bieden oplossingen voor verschillende industrieën, waaronder de olie- en gasindustrie, de petrochemische industrie, de mijnbouw, de chemische industrie en de voedingsmiddelenindustrie.

Killark is bekend om zijn robuuste en duurzame producten die bestand zijn tegen de zware omstandigheden van industriële omgevingen. Het bedrijf heeft wereldwijd vestigingen en bedient klanten in meer dan 100 landen.

Killark produceert:

  • Verlichting
  • Behuizingen
  • Distributie- en regelapparatuur
  • Contactdozen
  • Connectoren en conduitkoppelingen

 

Meer weten?

Gunneman Group is gespecialiseerd in Killark producten. Contact ons voor advies of bestellingen.

Kunnen wij u helpen?

Benieuwd naar advies & oplossingen voor uw specifieke situatie? Bel 038 443 2400 of vul het contactformulier in. Onze specialisten nemen snel contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.