Persoonlijk advies | Hoogste kwaliteit | Slimme oplossingen

OEM werkwijze

Gunneman OEM

Uw behuizing moet natuurlijk exact op maat en volgens uw wensen worden samengesteld. Dat snappen wij maar al te goed. Vandaar dat wij eerst goed naar u luisteren om exact uw wensen te leren kennen. Daarmee gaan we aan de slag en leveren we perfect op tijd de beste kwaliteit. U kunt u blijven concentreren op uw proces en Gunneman zorgt voor de beste afscherming.

Ons OEM proces

1. Behoeftebepaling (PvE)

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek maken wij samen met u een inventarisatie van uw wensen. Op basis van deze informatie stellen we een advies op, dat we samenvatten in voorlopig programma van eisen (PvE) dat we met u bespreken. Na de eventuele aanpassingen gaan we dit verder voor u uitwerken tot een definitief programma van eisen.

 

2. Design & engineering

Voordat we starten met ontwerp & engineering nemen we nogmaals alle uitgangspunten en details met u door. Tijdens het ontwerp & engineering traject zijn altijd revisies in de tekeningen aan te brengen. Uiteindelijk komen we tot een definitief ontwerp en worden er CAD 3D of 2D tekeningen gemaakt die u in uw eigen tekeningen van uw eindproduct kunt implementeren. Ook behoort BIM tot de mogelijkheden.

 

3. Gedetailleerd voorstel + offerte

Vervolgens ontvangt u van ons een gedetailleerd uitgewerkt voorstel en een bijbehorende offerte. Het voorstel bestaat naast een gedetailleerde productbeschrijving ook uit een logistiek plan, waarin uw logistieke wensen zijn vertaald.

 

4. Bemonstering/proefmodel

Indien gewenst kan er een proefmodel worden aangeleverd. Aan de hand van uw bevindingen m.b.t. het proefmodel kunnen nog wijzigingen worden doorgevoerd. Als het proefmodel is goedgekeurd, kan de productie worden ingepland.

 

5. Uitvoering productie + assemblage

In overleg wordt de productie ingepland en de gewenste leverdatum (of leverdata) vastgelegd.

 

6. Levering + aftersales

Op de afgesproken datum vindt de levering plaats. Vervolgens blijven wij in contact om het proces bij u te blijven volgen en zullen wij gezamenlijk met u e.e.a. blijven evalueren en waar nodig bijsturen. Onze interesse en inspanning stopt niet na de levering van de producten!

Onze oplossingen voor OEM

Kabelwartels

Kwaliteit is zo goed als de zwakste schakel. Het belang van een kabelwartel wordt vaak onderschat. Op langere termijn kan een kabelwartel doorslaggevend zijn voor het wel of niet goed functioneren van uw eindproduct. Daarom leveren wij uitsluitend topkwaliteit wartels van o.a. AGRO.

Agro wartels:

  • Het meest uitgebreide assortiment EMC (EasyConnect, PowerConnect, Standaard en Serie 85)
  • RVS 304 en RVS 316L direct uit voorraad leverbaar
  • Van heel klein (M6) tot heel groot (M115)
  • Sterk in extreme omstandigheden dankzij 360º afdichtingstechniek, bij hoge temperaturen, bij extreme EMC toepassingen, in Ex omgevingen, in foodomgeving (o.a. Ultraflat kabelwartel)
  • Sterk in klantspecifieke oplossingen, ook in kleine aantallen/series

Signalering

Qua signalering biedt Gunneman voor elke toepassing de juiste oplossing. Van kleine buzzer tot een volledige terreinontruiming. Met de exclusieve vertegenwoordigingen van de fabrikanten Sirena, Klaxon en E2S, is Gunneman in staat alle marktsegmenten op het gebied van signalering te bedienen.
  • Sirena: voor industriële signalering, in productiehallen, magazijnen, etc.
  • Klaxon: voor fire&gas, hoge db sounders en wide area (terreinontruiming)
  • E2S: voor Ex signalering, extreme omstandigheden en UL keur

Stel uw vraag

Benieuwd naar ons advies en onze oplossingen voor uw specifieke situatie? Vul het contactformulier in. 

Een van onze specialisten neemt vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.