Progtech

Verandert de manier van veiligheidsverlichting

Progtech Safety Lighting is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van innovatieve veiligheidsverlichtingssystemen. Het bedrijf biedt een breed scala aan oplossingen, waaronder:

  • vluchtwegverlichting
  • noodverlichting
  • brandbestrijdingsverlichting
  • explosieveilige verlichting

progtech

De producten van Progtech Safety Lighting zijn ontworpen om te voldoen aan de strenge veiligheidsnormen en voorschriften, met name voor industrieën waar de veiligheid een hoge prioriteit heeft, zoals de olie- en gasindustrie, de petrochemische industrie en de mijnbouw. De verlichtingssystemen zijn ontworpen om betrouwbaar te zijn in noodsituaties en om de evacuatie van personeel te vergemakkelijken in geval van brand of andere noodsituaties.

Dankzij de kennis, expertise en ervaring van het Progtech team, is Progtech in staat onderscheidende klantspecifieke LED oplossingen voor veiligheidsverlichting te ontwerpen en te produceren.

Progtech producten zijn specifiek ontwikkeld voor toepassing in extreme omstandigheden, zoals staalfabrieken, walserijen, gieterijen, chemische bedrijven, etc. Overal daar waar grote hoeveelheden stof en of hoge temperaturen zijn. Dankzij de kwalitatief hoogwaardige behuizingen en toegepaste materialen en componenten, zijn Progtech uitermate goed bestand tegen dit soort extreme omstandigheden.

Meer weten?

Gunneman Group is gespecialiseerd in Progtech producten. Advies of bestellen? Neem contact op met onze productspecialisten. 

Kunnen wij u helpen?

Benieuwd naar advies & oplossingen voor uw specifieke situatie? Bel 038 443 2400 of vul het contactformulier in. Onze specialisten nemen snel contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.