Sirena breidt assortiment paneel signaalgevers uit met hoogwaardige P50-serie.

Naast de bestaande paneel signaalgevers, de P40-serie, heeft Sirena een nieuwe serie paneel signaalgevers, P50, ontwikkeld. De P50 serie kenmerkt zich door hogere geluidsniveaus (tot 92 dB) en hogere lichtoutput, dankzij de 6 high power leds. De optische- en akoestische signaalgevers van de P50-serie zijn ontworpen voor installatie in hoogwaardige elektrische panelen, met een gatmaat van Ø 22 mm. P50 signaalgevers zijn leverbaar met snelmontage connectoren (QC M12 4-pin) of met een M12 kabelwartel. Dankzij de multichannel-technologie, zijn meerdere alarmniveaus aan te sturen via onafhankelijke contacten.

De P50 signaalgevers beschikken over 7 verschillende akoestische signalen. De optisch-/akoestische signaalgevers bieden verschillende akoestische- en optische effecten, van continu tot willekeurig “flitsen”, bestaande uit een ongelijk knipperend patroon.

RGA- en RGB-meerkleurige versies zijn ook beschikbaar, waardoor verschillende kleuren in één apparaat mogelijk zijn. Kortom, de P50-serie biedt uitstekende akoestische en optische prestaties voor automatisering en paneelmontagetoepassingen.