Persoonlijk advies | Hoogste kwaliteit | Slimme oplossingen

Meewerkstagiair(e) Marketing/Marketingcommunicatie

Wie zijn wij?

Gunneman Group goes way back en we zijn inmiddels een grote speler in de markt. We bestaan uit twee business units: Industry, Marine & Offshore (IMO)  en Veeleisend waarmee de start is gemaakt in de Voedselverwerkende Industrie. Bij Gunneman hebben we allemaal een passie voor techniek! 

Als specialisten op het gebied van industriële en explosieveilige verlichting, safety solutions, junction boxen en kabelwartels is het ons doel om het beste advies aan onze klanten te bieden. Met als resultaat dat onze kwalitatieve producten en totaaloplossingen ervoor zorgen dat de kosten gereduceerd worden, energie bespaard wordt en dat de veiligheid van medewerkers op de werkvloer verhoogd wordt. We werken met de grote namen in de markt als: Shell, TataSteel, Total en Siemens.

Op dit moment is Gunneman actief bezig om de rol van marketing uit te breiden. Tot voor kort diende de marketing met name als ondersteuning voor de salesafdeling. Gunneman wil een marketinggedreven organisatie worden waarbij marketing verantwoordelijk wordt voor een aanzienlijk deel van de leadgeneratie. Daarnaast wil Gunneman stappen maken met marketing automation. 

Hoe ziet je werk eruit?

Als marketingstagiair(e) ga jij ons helpen om marktleider te worden in elke markt die wij bedienen. Je wordt actief betrokken bij het (her)inrichten van het marketinproces en de invulling hiervan. Binnen ons jonge gedreven marketingteam krijg je alle ruimte om met eigen inbreng te komen en krijg je intensieve begeleiding tijdens je stagetraject. 

Tijdens je stage ga jij invulling geven aan de marketing en marketingcommunicatie van Gunneman. De werkzaamheden Lopen uiteen van sociale media, de website en postacties tot actief meedenken over de processen. 

Wie ben jij?

Jij bent op zoek naar een meewerkstage voor jouw opleiding commerciële economie of communicatie. Daarnaast ben jij iemand die durft initiatief te nemen en kansen ziet. Je beschikt over een sterk commercieel inzicht en kunt invulling geven aan diverse marketing kanalen. Ook vind jij het leuk om mee te draaien in een jong gemotiveerd marketingteam.

Achtergrond:

  • Je woont in de regio Hattem/Zwolle
  • Commerciële economie of communicatie

Wat bieden we je?

We bieden je intensieve begeleiding voor jouw stagetraject. Ons bedrijf heeft ervaring met het begeleiden van stages en kan je dan ook perfect helpen met het behalen van jouw studiepunten.

Stagevergoeding; in overleg.

Wij zijn een kleine organisatie met korte lijnen. We gaan informeel met elkaar om, zijn nuchter, eerlijk en houden van een borreltje op zijn tijd!

Reageer!

Voel jij je aangesproken? Zorg dan dat je snel reageert. Stuur je CV en motivatiebrief  per e-mail naar janssen@gunneman.nl

Het belang van een goed lichtplan in de voedselverwerkende industrie’

Maandag 19 oktober 12:00 uur