Wie zijn wij?

Gunneman Group goes way back en we zijn inmiddels een grote speler in de markt. We bestaan uit twee business units: Industry, Marine & Offshore (IMO)  en Veeleisend waarmee de start is gemaakt in de Voedselverwerkende Industrie. 

Als specialisten op het gebied van industriële en explosieveilige verlichting, safety solutions, junction boxen en kabelwartels is het ons doel om het beste advies aan onze klanten te bieden. Met als resultaat dat onze kwalitatieve producten en totaaloplossingen ervoor zorgen dat de kosten gereduceerd worden, energie bespaard wordt en dat de veiligheid van medewerkers op de werkvloer verhoogd wordt. We werken met de grote namen in de markt als: Shell, TataSteel, Total en Siemens.

Op dit moment is Gunneman actief bezig om de rol van marketing uit te breiden. Tot voor kort diende de marketing met name als ondersteuning voor de salesafdeling. Gunneman wil een marketinggedreven organisatie worden waarbij marketing verantwoordelijk wordt voor een aanzienlijk deel van de leadgeneratie. Daarnaast wil Gunneman stappen maken met marketing automation. 

Hoe ziet je werk eruit?

Als marketingstagiair(e) ga jij ons helpen om marktleider te worden in elke markt die wij bedienen. Je wordt actief betrokken bij het (her)inrichten van het marketinproces en de invulling hiervan. Binnen ons gedreven marketingteam krijg je alle ruimte om met eigen inbreng te komen en krijg je intensieve begeleiding tijdens je stagetraject. 

Naast meedenken en ontwikkelen van de marketingstrategie ga je je bezighouden met de uitvoering van de marketinactiviteiten; het schrijven van blogs, inrichten van advertentiecampanges, grafisch vormgeven van de marketing(communicatie)-uitingen, organiseren van webinars en nog veel meer! Uiteraard onder goede begeleiding.

Wie ben jij?

Jij bent op zoek naar een meewerkstage voor jouw HBO studie gericht op marketing of communicatie. Daarnaast ben jij iemand die durft initiatief te nemen en kansen ziet. Je beschikt over een sterk commercieel inzicht en bent vaardig op het gebied van tekstschrijven en grafisch vormgeven. Ook vind jij het leuk om mee te draaien in een jong gemotiveerd marketingteam.

Een technische achtergrond is geen vereisde. Onze sales- en marketingmedewerkers beschikken over deze kennis en leveren de benodigde informatie voor de marketingactiviteiten aan je aan!

Achtergrond:

  • Je woont in de regio Hattem/Zwolle
  • Commerciële economie of communicatie

Wat bieden we je?

We bieden je intensieve begeleiding voor jouw stagetraject. Ons bedrijf heeft ervaring met het begeleiden van stages en kan je dan ook perfect helpen met het behalen van jouw studiepunten.

Stagevergoeding; in overleg.

Wij zijn een kleine organisatie met korte lijnen. We gaan informeel met elkaar om, zijn nuchter, eerlijk en houden van een borreltje op zijn tijd!

Reageer!

Voel jij je aangesproken? Zorg dan dat je snel reageert. Stuur je CV en motivatiebrief per e-mail naar [email protected]