Ron Koekkoek

Senior accountmanager Zuid & West Nederland

Slimme oplossingen voor klanten

Senior Accountmanager Zuid & West Nederland

Ron heeft meer dan 23 jaar ervaring binnen de elektrotechniek. Als senior accountmanager is hij het aanspreekpunt voor relaties van Gunneman in West- & Zuid-West Nederland.

Zijn jarenlange ervaring, productkennis en uitgebreide netwerk zet hij in om relaties te adviseren bij optimale keuzes. Dit op het gebied van explosieveilige & industriële verlichting, safety solutions en kabelwartels. Zijn specialistische kennis, in combinatie met de juiste hoogwaardige oplossingen van Gunneman, dragen bij aan een verhoogde veiligheid en reductie van maintenance kosten.

Zijn hobby’s zijn voetbal, wandelen, golf en genieten van het leven met mijn vrouw en 2 kinderen. 

“De drive in mijn werk is om slimme oplossingen aan te bieden die klanten gemak bieden en het werken plezieriger en eenvoudiger maken. Met minder kosten. Ik ben geboren en getogen in Rotterdam, het havengebied en de aanverwante industrie is een thuisbasis voor mij. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de sales in Zuid en West Nederland.”

Daarnaast is Ron actief als vice-voorzitter van de Vereniging Aannemers Petrochemie. Een ondernemersnetwerk bedoeld voor aannemers en toeleveranciers aan de Petrochemie.

In contact komen met Ron? U kunt hem bereiken op 06 86 81 8 514.