Persoonlijk advies | Hoogste kwaliteit | Slimme oplossingen

Sales Engineer Binnendienst

Wie zijn wij?

Gunneman Group goes way back en we zijn inmiddels een grote speler in de Industry, Marine & Offshore (IMO) markt. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een pro-actieve Sales Engineer voor onze binnendienst.

Als specialisten op het gebied van industriële en explosieveilige verlichting, safety solutions, junction boxen en kabelwartels is het ons doel om het beste advies aan onze klanten te bieden. Met als resultaat dat onze kwalitatieve producten en totaaloplossingen ervoor zorgen dat de kosten gereduceerd worden, energie bespaard wordt en dat de veiligheid van medewerkers op de werkvloer verhoogd wordt. We werken met de grote namen in de markt als: Shell, TataSteel, Total en Siemens.

Een gaaf project waar wij bijvoorbeeld al sinds 2016 bij betrokken zijn, in samenwerking met een ingenieursbureau, is de bouw van twee grote offshore wind platformen (Borssele Alpha en Borssele Beta) die voor de Zeeuwse kust worden geplaatst. Wij leveren hier onze beste producten in opdracht van Tennet. Wij zijn trots dat we via deze weg een bijdrage kunnen leveren aan groene energie en CO2 reductie!

Hoe ziet je werk eruit?

Als sales engineer binnendienst ga jij ons helpen om de nummer 1 te worden van elke markt die wij bedienen! Want er liggen kansen en die kansen willen wij aangrijpen: daarom hebben wij jou nodig. Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten en leveranciers die o.a. in de (petro)chemie, olie & gas, offshore wind en fire & gas zitten. Elke keer weer daag jij jezelf uit om de klant de beste en meest duurzame oplossing te bieden. Je werft klanten, brengt offertes uit en zorgt voor de afhandelingen van orders. Kortom: je bent de motor die de afdeling doet draaien en je hebt de technische kennis om samen met je collega’s de markt van Gunneman verder uit te bouwen.

Jouw motivatie en ontwikkeling

Ben jij gemotiveerd, beschik jij over de juiste vaardigheden en heb jij passie voor techniek? Dan zijn we op zoek naar jou. Je krijgt de kans om binnen Gunneman door te groeien naar verschillende functies als accountmanager of productmanager. Training, opleiding en persoonlijke aandacht binnen ons buddy systeem zorgen voor een stroomversnelling in jouw ontwikkeling.

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar iemand die zich wil ontwikkelen tot de beste sales engineer binnendienst binnen de Industry, Marine & Offshore. Een aanpakker die niet opgeeft als het even tegen zit. Jij gelooft erin dat de producten van Gunneman de allerbeste oplossing bieden voor de klant. Daarnaast beschik je over een scherp commercieel inzicht en leg je gemakkelijk contact met verschillende klanten.

Je hebt een MBO/HBO opleiding Elektrotechniek en een passie voor techniek. Je bent gedreven, leergierig en oplossingsgericht. Je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift. Verder zorgen je persoonlijkheid, je motivatie en je talenten ervoor hoe succesvol jij bent. Wij helpen je daarbij.

Wat bieden we je?

Wij bieden een jaarcontract met mogelijk uitzicht op een vast contract. Behalve een volledige vergoeding van alle cursussen en trainingen ontvang je een marktconform salaris met daarbij passende secundaire arbeidsvoorwaarden.

We zijn een kleine organisatie met korte lijnen en we hebben passie voor techniek. We gaan informeel met elkaar om, zijn nuchter, eerlijk en houden van een borreltje op zijn tijd.

Reageer!

Voel jij je aangesproken? Zorg dan dat je snel reageert. Stuur je CV en motivatiebrief  per e-mail naar werkenbij-imo@gunneman.nl. Of heb je een vraag over deze vacature? Onze collega Elwin kan je er alles over vertellen.  Stuur dan een e-mail naar mulderij@gunneman.nl