Persoonlijk advies | Hoogste kwaliteit | Slimme oplossingen

Signalering INDUSTRY

Signalering INDUSTRY

Signalering oplossingen voor industrieën

Industrieën draaien 24/7 door, dit houdt in dat ook in donkere perioden de installatie van optimaal licht moet worden voorzien. Waardoor de veiligheid van de werknemers op de installatie wordt gegarandeerd. Dit geldt onder andere voor petrochemische installaties, de op- en overslag van olie en gas, de skidbouw en de grondstof verwerkende industrie.

Goede signaalgevers zijn essentieel voor de continuïteit van de bedrijfsvoering én de veiligheid van de medewerkers op de installatie. Om alle mogelijke signalering problemen in extreme omstandigheden op te lossen bieden wij een breed assortiment van optische/akoestische & gecombineerde signaalgevers die zijn ingedeeld in diverse categorieën.

De kenmerken van het assortiment verlichting zijn: Uitgebreid aanbod van Optische -en of Akoestische signalering en gecombineerde optische/akoestische signalering leverbaar met gesproken tekst en slow whoop (conform NEN2575). Zowel voor Ex-zones 1, 2, 21 & 22 als non-Ex toepassingen. Wide Area, elektronische signaleringssystemen voor terreinontruiming en Aircraft Warning Lights volgens ICAO. De optische signalering is te leveren met gloei-, halogeen-, LED- of xenon-lichtbronnen. De akoestische signalering gaat tot een bereik van 151dB(A).

Bekijk hier onze signalering!

In omgevingen waarin zware omstandigheden heersen zoals, extreme trillingen, vocht, enorme temperatuurverschillen en hiernaast ook verschillende eisen zijn opgelegd is het kiezen van de juiste signalering geen eenvoudige taak. Iedere situatie heeft specifieke wensen door de diverse toepassingen en specificaties die het vereist. Wij helpen u graag bij het kiezen voor de juiste signaalgever!

Industrieën draaien 24/7 door, dit houdt in dat ook in donkere perioden een installatie van optimaal licht moet worden voorzien. Waardoor de veiligheid van de werknemers op de installatie wordt gegarandeerd. Dit geldt onder andere voor petrochemische plants, de op- en overslag van olie en gas, de skidbouw en de grondstof verwerkende industrie.

Stel uw vraag

Benieuwd naar ons advies en onze oplossingen voor uw specifieke situatie? Vul het contactformulier in. 

Een van onze specialisten neemt vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.