Offshore

Olie- en gasplatformen en windturbines

Olie- en gasplatformen in zee hebben continue te maken met extreme zoals explosiegevaar,
veel wind, water en zout. Regels omtrent veiligheid en milieu zijn streng. Gunneman biedt
verlichting, junction boxen en signalering in explosieveilige uitvoering (voor zone 1 en 21 volgens IECEx en ATEX standaard) en in de industriële uitvoering.

Om te zorgen dat alles goed blijft functioneren is hoge kwaliteit van materialen vereist. Zo mag het niet roesten en moet het extreem waterdicht zijn. Bij Gunneman BV bieden wij die kwaliteit met een lange levensduur, weinig onderhoud en meer veiligheid. Wij bieden verschillende soorten producten aan namelijk: verlichting, wartels, noodsignalering en boxen.

Stel uw vraag

Benieuwd naar ons advies en onze oplossingen voor uw specifieke situatie? Vul het contactformulier in. Een van onze specialisten neemt vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u direct advies over uw project en onze mogelijkheden?

Neem contact op met één van onze specialisten

Offshore

Wind

In toenemende mate wordt er windenergie gewonnen op zee. De omstandigheden zijn er extremer. Meer wind en zeewater vereist ook andere materialen. Materialen die extreem waterdicht zijn en niet roesten gaan langer mee en vergen dus ook minder onderhoud.

Bij Gunneman BV bieden wij de hoogste kwaliteit. Gunneman biedt onder andere verlichting, junction boxen en signalering in explosieveilige uitvoering (voor zone 1 en 21 volgens IECEx en ATEX standaard) en in de industriële uitvoering. Wij leveren de producten zo aan dat deze gemakkelijk zijn te installeren. Zo hoeven de windmolens minder lang stil te liggen en is er meer veiligheid. Wij bieden verschillende soorten producten aan namelijk: verlichting, wartels, noodsignalering en boxen.

Wij bieden verschillende producten aan van verlichting tot wartels.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk dan in onze productcatalogus voor meer informatie
of neem contact met ons op!