Persoonlijk advies | Hoogste kwaliteit | Slimme oplossingen

Signalering MARINE

Signalering MARINE

Signalering oplossingen voor de Marine

Marine & Offshore heeft alles te maken met uitdagingen op zee zoals, het winnen van olie en gas ver onder de zeebodem, het plaatsen van immense offshore platforms, het aanleggen van gigantische offshore windmolenparken of het leggen van pijpleidingen, kabels en het aanleggen van havens. Daarnaast is offshore materieel ook een grote markt zoals, pijpenleggers, kraanschepen en baggerschepen.

Goede signaalgevers zijn essentieel voor de continuïteit van de bedrijfsvoering én de veiligheid van de medewerkers op de plant. Om alle mogelijke signalering problemen in extreme omstandigheden op te kunnen lossen bieden wij een breed assortiment van optische/akoestische & gecombineerde signaalgevers die zijn ingedeeld in diverse categorieën.

De kenmerken van het assortiment signalering zijn, uitgebreid aanbod van Optische en Akoestische signalering en gecombineerde optische/akoestische signalering leverbaar met gesproken tekst en slow whoop (conform NEN2575). Zowel voor Ex-zones 1, 2, 21 & 22 als non-Ex toepassingen. Wide Area, elektronische signaleringssystemen voor terreinontruiming en Aircraft Warning Lights volgens ICAO. De optische signalering is te leveren met gloei-, halogeen-, LED- of xenon-lichtbronnen. De akoestische signalering gaat tot een bereik van 151dB(A).

Meer informatie?

Heeft u vragen, wensen of opmerkingen? Klik dan op onderstaande button.

Bekijk hier onze signalering

In omgevingen waarin zware omstandigheden heersen zoals, extreme trillingen, vocht, enorme temperatuurverschillen en hiernaast ook verschillende eisen zijn opgelegd is het kiezen van de juiste signalering geen eenvoudige taak. Iedere situatie heeft specifieke wensen door de diverse toepassingen en specificaties die het vereist. Wij helpen u graag bij het kiezen voor de juiste signaalgever!

Marine & Offshore heeft alles te maken met uitdagingen op zee zoals, het winnen van olie en gas ver onder de zeebodem, het plaatsen van immense offshore platforms, het aanleggen van gigantische offshore windmolenparken of het leggen van pijpleidingen, kabels en het aanleggen van havens. Daarnaast is offshore materieel ook een grote markt zoals, pijpenleggers, kraanschepen en baggerschepen.

Stel uw vraag

Benieuwd naar ons advies en onze oplossingen voor uw specifieke situatie? Vul het contactformulier in. 

Een van onze specialisten neemt vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.