Sammode armaturen: extreme trillingsbestendigheid

06 feb Sammode armaturen: extreme trillingsbestendigheid

Wist u dat Sammode armaturen zo zijn ontworpen dat ze zeer hoge intensiteit trillingen kunnen weerstaan?

Sammode armaturen worden gekenmerkt door hun uitzonderlijk lange levensduur in de meest extreme omstandigheden. Dit uit zich in de onderstaande karakteristieken:

• Sammode armaturen zijn uitermate slagvast en bestand tegen trillingen (IK10)
  • Sammode geeft 5-jaar garantie op 24/7 gebruik
  • Sammode armaturen hebben een beschermingsklasse van IP68 en IP69K
  • Sammode armaturen zijn bestand tegen vele reinigingsmiddelen, oliën en vetten
  • Sammode armaturen zijn geschikt voor extreme temperaturen van -60 ºC tot + 200 ºC

Wat maakt Sammode armaturen bestand tegen zeer hoge intensiteit trillingen?

De mechanische sterkte van een tube-armatuur
De buisvormige behuizing zorgt voor een verhoogde mechanische sterkte en stijfheid, waardoor mechanische krachten effectiever worden verwerkt. Hierdoor wordt een extreem hoge slagvastheid gerealiseerd van IK10-20 Joules.

De toepassing van ultra sterke materialen in combinatie met het unieke schroefbevestigingssysteem, zorgt voor een extreem hoge mechanische sterkte en chemische weerstand. De diffusor (tube) en montageplaat worden samengedrukt door roestvrijstalen eindkappen, wat zorgt voor de hoge slagvastheid (IK10) en bestandheid tegen trillingen.

Daarnaast zorgt de axiale bevestiging van 2 roestvrijstalen schroeven voor een consistente druk op het gehele oppervlak van de afdichting. Dit garandeert een perfecte hermetische afdichting (IP68/IP69K).

Robuuste componenten
Minstens net zo belangrijk is de kwaliteit van de elektronica (driver of EVSA). Zo dient ook de elektronica geschikt te zijn voor toepassing in de aangegeven omgevingstemperatuur. Daarnaast besteed Sammode veel aandacht aan de positionering van de elektronische componenten. Door de elektronica zorgvuldig te positioneren creëert Sammode een uitzonderlijk niveau van weerstand tegen trillingen en zware mechanische belastingen.

Wilt u weten welk Sammode armatuur u het best kunt toepassen in een extreme omgeving met veel trillingen? Neem contact op met onze lichtadviseurs T (038) 443 24 00 of imo@gunneman.nl. Zij helpen u graag met het maken van de juiste keuzes.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.