Veeleisende industrie

De veeleisende industrie kenmerkt zich door bedrijfstakken waarin hoge eisen worden gesteld aan de kwaliteit van producten en diensten. Hierbij kunt u denken aan productie, farmaceutische industrie, grondstoffenverwerking e.d. 

Met de kennis, ervaring en het productengamma is Gunneman Group de partner voor bedrijven in de veeleisende industrie. Of het nu verlichting, kabelwartels of industriële signalering betreft. Voor iedere veeleisende of extreme situatie biedt Gunneman Group een oplossing. 


Verlichting industrie

Bedrijven in deze sector werken 24/7 in vaak grote en hoge ruimtes. De verlichting staat altijd aan en de vervanging van lampen en/of armaturen is vaak niet gemakkelijk. Deze omstandigheden vereisen slimme verlichting die een lange tijd mee kan gaan. Bij Gunneman helpen we u met een lichtplan dat automatisch schakelen of dimmen mogelijk maakt. Door een slim lichtsystemen en te kiezen voor ledverlichting reduceert u het energie gebruik. Hiermee bespaart u niet alleen kosten maar helpt u ook het milieu.

Met het lichtplan realiseren wij de juiste hoeveelheid licht met zo min mogelijk armaturen. Hiermee zorgen wij voor een betaalbare, op maat gemaakte oplossing met in de toekomst lagere onderhoudskosten.


Kabelwartels

Binnen de veeleisende- & extreme industrie worden vaak hoge eisen gesteld aan kabelwartels. Denk hierbij aan Ex en EMC toepassingen. Gunneman Group is leverancier en kennispartner op het gebied kabelwartels

Industriële signalering

Gunneman Group biedt voor iedere vraagstuk een passende signaleringsoplossing. Wij werken met een uitgebreide range aan producten van merken zoals Sirena signalering, Klaxxon en E2S

Stel uw vraag

Benieuwd naar ons advies en onze oplossingen voor uw specifieke situatie? Vul het contactformulier in. 

Een van onze specialisten neemt vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u direct advies over uw project en onze mogelijkheden?

NEEM CONTACT OP MET ÉÉN VAN ONZE SPECIALISTEN