Persoonlijk advies | Hoogste kwaliteit | Slimme oplossingen

Food

Food

De voedselverwerkende industrie kent zeer verscheidene taken. Van het slachtsproces tot het bereiden van kant-en-klare maaltijden. De voedselverwerkende industrie is wat wij noemen een veeleisende industrie. Er worden namelijk hoge normen aan hygiëne en veiligheid gesteld. Deze normen zijn opgenomen in de HACCP richtlijnen. Deze HACCP vergt van verlichting dat deze spatwaterdicht, splintervrij, eenvoudig te reinigen en stootvast is. 

Daarnaast mag er geen glas verwerkt zijn in de armaturenbehuizing en mogen er geen onderdelen loskomen van de armaturen. Een hele lijst aan eisen. Gunneman biedt verlichting die aan deze eisen voldoet.

Daarnaast is het van belang dat de apparatuur bestendig is tegen veeleisende omstandigheden zoals extreme temperaturen, druk en vocht. 

Stel uw vraag

Benieuwd naar ons advies en onze oplossingen voor uw specifieke situatie? Vul het contactformulier in. 

Een van onze specialisten neemt vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u direct advies over uw project en onze mogelijkheden?

Neem contact op met één van onze specialisten

Food industrie

Wij bieden totaaloplossingen

Wij bieden verschillende soorten producten aan, namelijk: verlichting, wartels, boxen en signalering. Kijk voor meer informatie over onze  roducten in de productcatalogus.

Wij bieden verschillende producten aan van verlichting tot wartels.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk dan in onze productcatalogus voor meer informatie of neem contact met ons op!